Strona 28 z 68 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 674

Wątek: 450d :)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Canon i tak się ociąga z tym modelem. 400d był dużo szybciej na rynku od zapowiedzi. I na dodatek nadal niewiele wiadomo o 450d.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    (....)I na dodatek nadal niewiele wiadomo o 450d.
    No sampli praktycznie niet :-(.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

superjanosik
    Guest

Domyślnie

czyli dalej nic

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

I na dodatek nadal niewiele wiadomo o 450d.
    A co chcesz wiedzieć? Przecież pełna specyfikacja jest dostępna na stronie:
    http://web.canon.jp/imaging/eosd/eosdigital4/index.html
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korona-pl Zobacz posta
    Można się ubawić jak marketoidy wciskają ludziom kit. Jedna z kluczowych cech nowego 450D to "Image stabilizer (IS) lens support"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korona-pl Zobacz posta
    Chciałbym wiedzieć co to jest za AF w tym modelu. Czy czujniki zostały takie same jak w 400d (na to wygląda), a zmienił się chip odpowiedzialny za ostrzenie? I co to daje w efekcie? Nie bardzo widzę sens wprowadzania nowego ulepszonego układu AF, przecież można było wziąść gotowy i na pewno lepszy z 40d. Więc prawdopodobnie jest to nadal układ jak w 400d, a zmiany są czysto "marketingowe".
    Skoro zmieniono akcesoria (karty, akumulator) to czy np. wężyk został taki sam jak w 400d?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Chciałbym wiedzieć co to jest za AF w tym modelu. Czy czujniki zostały takie same jak w 400d (na to wygląda), a zmienił się chip odpowiedzialny za ostrzenie? I co to daje w efekcie? Nie bardzo widzę sens wprowadzania nowego ulepszonego układu AF, przecież można było wziąść gotowy i na pewno lepszy z 40d. Więc prawdopodobnie jest to nadal układ jak w 400d, a zmiany są czysto "marketingowe".
    Skoro zmieniono akcesoria (karty, akumulator) to czy np. wężyk został taki sam jak w 400d?
    Z tego co mówili w momencie premiery to środkowy punkt jest (podwójny krzyżowy) czyli lepiej niż w 400D. A co daje w efekcie - na to trzeba jeszcze pewnie poczekać.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Jak dla mnie dozucili kilka gratisow do skopanej pod wzgledem ergonomicznym puszki ... sorry ale po grzyba komu wiekszy LCD ktory jest wpakowany tam kosztem dodatkowego wyswietlacza ... (to chyba najwiekszy blad jaki 450D odziedziczyl po 400D), 2mpx wiecej? po co to komu? wiecej szumu z bardziej wyzylowanej matrycy ... jesi ktos potrzebuje sprzetu do zdjec ktore trafia na planaty rozmiaru a1 lub wieksze nie bedzie kupowal amatorskiego lustra ... super AF? ha! w warunkach w jakich pracuje 350ka kumpel z 400D sie skichal i jechal na manualu, potem kupil 40D i powtorzyl swoj wyczyn ... jesli nie potrafisz opanowac swojego sprzetu to zadna nowosc techniczna nie pomoze,... innymi slowy mam wrazenie ze canon poszedl z tym aparatem w slady nikona i d40/x ... duzo gadania, wiecej sciemniania, malo konkretnych rozwiazan technicznych ... pewnie dzial marketingu spedzil nad nim wiecej niz inzynierowie :P
    350D albo xxD (lub xD ) ... 400 i 450d w moim mniemaniu nie istnieja :P a chwalic sie tym ze mam nowy sprzet chyba nie mam komu bo i tak bedzie (ale wielki obiektyw :O ) wiec onanizm sprzetowy musze schowac w kieszen

superjanosik
    Guest

Domyślnie

czy ktokolwiek wie, kiedy będzie można kupić 450d?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToSemJa Zobacz posta
    (....)
    350D albo xxD (lub xD ) ... 400 i 450d w moim mniemaniu nie istnieja :P a chwalic sie tym ze mam nowy sprzet chyba nie mam komu bo i tak bedzie (ale wielki obiektyw :O ) wiec onanizm sprzetowy musze schowac w kieszen
    Wiesz tylko są tacy co nie kupują aparatu po to żeby się chwalić tylko żeby robić zdjęcia . Ja wiem że to może być dziwne ale jednak tacy się zdarzają .
    Kapitan Wagner

Strona 28 z 68 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów