Strona 25 z 68 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 674

Wątek: 450d :)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Na pewno tak będzie.
    Mnie denerwuje tylko ta wściekła pogoń za coraz większym wyświetlaczem, niedługo przyciski zostaną przeniesione na boki body, bo z tyłu będzie tylko LCD.
    Nie przeniosą - po prostu ich nie będzie w tej klasie - będzie za to dotykowy wyświetlacz - coś a'la iPhone lub nowy iPod
    Uwaga do malkontentów - będziecie wówczas mieli długo wyczekiwane uszczelnienia
    EOS - conditio sine Kwanon...

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

wojtek_j skąd taki wniosek i przypuszczenia,robiłeś nim zdjęcia ?bo chętnie dowiedziałbym się coś więcej o tym obiektywie,no chyba że to z przekory bo napisane kit.
    Ostatnio edytowane przez sbogdan1 ; 04-02-2008 o 15:12

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW
    ---------------------------
    stopka

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbogdan1 Zobacz posta
    wojtek_j skąd taki wniosek i przypuszczenia,robiłeś nim zdjęcia ?bo chętnie dowiedziałbym się coś więcej o tym obiektywie,no chyba że to z przekory bo napisane kit.
    Tak z przekory że kit.A czy ja napisałem że na 100% jest do niczego?Zapytałem bo jak do tej pory kit nie był zbyt dobry.Może z tym będzie inaczej.A i lipa że trzeba będzie zmienić karty.O ile będę zmieniać aparat :-)
    Ostatnio edytowane przez wojtek_j ; 04-02-2008 o 15:50
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Bywalec Awatar tdrul
    Miasto
    Kolobrzeg

Domyślnie

Ja mam pytanie (może lamerskie) ale zastanawiam sie czy to całe 450D nie jest czasem lepsze od 30D. Więcej milionów, większe eLsidi :wink: LV, fakt ma mnie klatek na sekundę ale dla kogoś kto na to nie patrzy...? No i jest sporo tańszy. Tak zastanawiam sie bo czaje sie od 2 miesięcy na 30D a tu teraz taki zonk z tym 450D. Rozwiejcie moje wątpliwości co do 30D
    30D, C10-22, T17-50, C70-200, cokiny i inne fastpacki

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdrul Zobacz posta
    Ja mam pytanie (może lamerskie) ale zastanawiam sie czy to całe 450D nie jest czasem lepsze od 30D. Więcej milionów, większe eLsidi :wink: LV, fakt ma mnie klatek na sekundę ale dla kogoś kto na to nie patrzy...? No i jest sporo tańszy. Tak zastanawiam sie bo czaje sie od 2 miesięcy na 30D a tu teraz taki zonk z tym 450D. Rozwiejcie moje wątpliwości co do 30D
    Lepsze ma więcej cyferek w nazwie a tak na poważnie to zależy tylko od Ciebie - jakie masz preferencje, do czego potrzebujesz aparatu. A pozatym to zdjęć z 450 jeszcze nikt nie widział więc trudno powiedzieć. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się jednak nad 40D
    SdoubleU
    Canon :-D

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SdoubleU Zobacz posta
    . Na Twoim miejscu zastanowiłbym się jednak nad 40D
    Tylko, ze 40D jest 1k droższy od 450D
    stopka

Początki nałogu
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

jeżeli w fotografii zależy CI głównie na LCD, proponuję przeżuć się od razu na iPhona...

...a poważnie - już były tematy omawiające tego typu rozumowanie, weź poszukaj najpierw... i nie porównuj aparatów z rożnych segmentów.
    [fotolog] faj3r.blogspot.com
    [galeria] www.tgf.art.pl
    ----
    EOS 40D | EF 17-40 f/4L | EF 50 f/1.4 | EF 70-200 f/4L | 430ex II | Manfrotto 055ProB + 141RC

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    Tylko, ze 40D jest 1k droższy od 450D
    Jak to się mówi?? - NIe ma rzeczy tanich i dobrych !!!
    SdoubleU
    Canon :-D

Bywalec Awatar tdrul
    Miasto
    Kolobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fajer Zobacz posta
    jeżeli w fotografii zależy CI głównie na LCD, proponuję przeżuć się od razu na iPhona...

...a poważnie - już były tematy omawiające tego typu rozumowanie, weź poszukaj najpierw... i nie porównuj aparatów z rożnych segmentów.

to była prowokacja

A teraz na poważnie (może trochę offtopuje) ale ryzykownym jest kupowanie aparatu (nie mówię ze chodzi tu o 30D bo to jasne;-) ) z przebiegiem 9tys?
    Jednak jest druga jaśniejsza strona - aparat ma jeszcze 8 mies gwarancji i jest 6 stówek tańszy niż nówka.

tu więcej o nim.

http://www.allegro.pl/item308097625_...gwarancja.html

No poradźcie

PS. I jeszcze mnie kusi "Na górnym LCD fachowo naklejona folia ochronna. " ;D;D
    Ostatnio edytowane przez tdrul ; 04-02-2008 o 21:19
    30D, C10-22, T17-50, C70-200, cokiny i inne fastpacki

Strona 25 z 68 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów