"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cena 450-ki jest już znana ale nie u nas.http://www.ritzcamera.com/product/541162053.htm
a jego po niekąd konkurent Nikon D60 jest troche tańszy.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 02-02-2008 o 17:35
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jest znana cena w Polsce, 2579 zł dostawa gratis, cena oczywiście za samo body. W tej cenie mamy Nikona d80, więc znów wojna cenowa się zapowiada.
wojna cenowa?..bez przesadycena 450d szybko zejdzie kilka stówek w dół konkurencja nie śpi.Nikos d80 jest na tyle dopracowanym aparatem ze broni sie sam
![]()
W najnowszym foto-video napisali że aparat ten ma zmiażdzyć konkurencję.Podali że będzie kosztować ok 3100 tyle że nie napisali od kiedy będzie dostępny.Może ktoś wie?
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
W kwietniu z tego co pamietam (:
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl
Te 6 RAWów w serii mnie zastanawia. Jakoś mało.
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl