Otóż to...450d będzie naprawde dopracowaną konstrukcją...![]()
Otóż to...450d będzie naprawde dopracowaną konstrukcją...![]()
A czy ktoś doczytał może jak wygląda cichy tryb w 450D?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ta srebrna wersja wygląda po prostu źle![]()
To ile bedzie 400D kosztował?? Ile 350 D??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kurde majac 400D i po tym jak ujrzalem 450D chcialbym pomacac sobie go![]()
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 31-01-2008 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost
Juz sa do kupienia w polsce
Canon EOS 450D body
Cena brutto: 2579.00 zł
http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/c...dy-p-6670.html
Canon EOS 450D KIT + ob. 18-55mm IS
Cena brutto: 2979.00 zł
http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/c...is-p-6664.html
No to canon zaatakował .. nie dość ze puszka wygląda na w miarę udaną itp itd bo o tym juz było 100 razy, to jeszcze cena nie najgorsza (jak na start!) - body 400d na starcie w e-cyfrowe kosztował 2999zł .. a tu za tą cenę mamy body + kit z is. Wg. mnie bardzo ciekawa propozycja.
Do tego 400d z premierą 450d poleciało o 500zł w dół do 1949.00. co tez jest fajną sprawąod pazdziernika podobnie - teraz 2045
A mówimy o cenach na e-cyfrowe ; )
Z drugiej strony największy konkurent niewiele pokazał...
Ostatnio edytowane przez Peie ; 01-02-2008 o 01:52
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wątpię:
"Dostępność tego produktu u naszych dostawców jest utrudniona. Nie jesteśmy w stanie dokładnie podać terminu realizacji zamówienia na ten produkt. Jest bardzo prawdopodobne, że będzie to trwało dłużej, niż 10 dni. W przypadku zamówienia tego produktu, poinformujemy Cię o możliwości odbioru lub wysyłki produktu w momencie, gdy pojawi się on u naszych dostawców."
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Przydałby się teraz jakiś porządny test 450D