Rzecz gustu :P.Zamieszczone przez Czacha
A ty jak zwykle pokazujesz ze masz zupelnie odmienny gust od mojego.
Tyle ze ja przynajmniej sie powstrzymuje od wjezdzania na twoje fotki mimo ze tez bym ich na twoim miejscu nie pokazywal![]()
Rzecz gustu :P.Zamieszczone przez Czacha
A ty jak zwykle pokazujesz ze masz zupelnie odmienny gust od mojego.
Tyle ze ja przynajmniej sie powstrzymuje od wjezdzania na twoje fotki mimo ze tez bym ich na twoim miejscu nie pokazywal![]()
chyba nie pojmujesz ideii plfoto..
Nie mamy jeszcze galerii wiec jeszcze potrzeba chwilę czasu zeby wszystko zaplanowac inaczej niz to było poprzednio - musze sprawdzić jakie galerie sie intergruja z VB i coś podłączyć.Zamieszczone przez AlexH
Niestety Vitez ale Twoim zdjęciom brakuje całej epoki do zdjęć Czachy... Myśle że już czas abyś użył tego całego sprzętu który masz w stopce i zrobił coś wartościowego.Zamieszczone przez Vitez
![]()
Ostatnio edytowane przez sergi ; 16-04-2005 o 21:38
Hm... to moze zaczniemy sobie rzucac luzno jakies propozycje tematow konkursowych?
Przynajmniej w zarysie, na jaki gatunek fotografii mieliby Panstwo ochote.Reportaz, martwa natura, portret, krajobraz np. cos w kierunku szkoly kieleckiej?
edit: co jeszcze mi przyszlo do glowy - industrial, architektura a czlowiek.
Olek
Ostatnio edytowane przez AlexH ; 17-04-2005 o 15:30
A ja bede powtarzal az do znudzenia - to rzecz gustuZamieszczone przez sergi
.
Jedni sie kreuja na wielkich artystow, innym tego nie potrzeba do szczescia. Nie bede tej mysli rozwijal 8)
Rzecz gustu to jest wtedy, gdy jeden lubi blondynki a inny brunetki (oczywiscie w aktach, jako ze mowimy o zdjeciach) ;-) Walory techniczne/artystyczne zdjecie albo ma, albo nie... i tyle.Zamieszczone przez Vitez
Ale to akurat nie mnie osadzac, ja sie nie znam![]()
proponuję konkurs na najbardziej apetyczne zdjęcie żarcia.Zamieszczone przez AlexH
Ciągle tylko jakieś pejzaże, wakacje i twarze (najlepiej oczywiście z Ameryki Płd).
Co Szanowne Grono na to?
Nawet bym się odważyła wystawić coś mojego, a co
Już tu kiedyś był jeden taki, optymalny, który wystawił "zdjęcie żarcia" :-)