Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Canon 400d,co i jak?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cin3k Zobacz posta
    A czy lampa która przyczepiam do aparatu to taką przyczepia się na statyw?I ten statyw to taki jak do aparatu?
    Pisz calymi zdaniami i sprecyzuj o co Ci chodzi A na poczatek polecam instrukcje
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

No tak ze jak sa lampy na statywie za ja z aparatem stoje w jednym miejscu a lampa na statywie w innym to jaka to jest lampa tak jak do aparatu?I czy statyw to jest specjalny jakiś czy taki sam jak do aparatu pasuje?
    Już niedługo może 400d

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cin3k Zobacz posta
    No tak ze jak sa lampy na statywie za ja z aparatem stoje w jednym miejscu a lampa na statywie w innym to jaka to jest lampa tak jak do aparatu?I czy statyw to jest specjalny jakiś czy taki sam jak do aparatu pasuje?
    Żyjąc w przekonaniu, że człowiek z natury rzeczy jest dobry mam nadzieję, że nie wystawiasz mej wiary na zbyt ekstremalną próbę

Jeżeli rzeczywiście jesteś "zielony" a nie głupi - użyj funkcji SZUKAJ na Forum. Naciśnięcie butonu z tym słówkiem - wierz mi - nie spowoduje unicestwienia Twojego komputera. Zresztą kolega MacGyver dość dosadnie dał Ci do zrozumienia, co powinieneś zrobić. Chyba, że potrzebujesz bardziej dosadnych słów...
    regulamin pkt 8

Uprawnienia umieszczania postów