Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Canon 400d,co i jak?

Domyślnie Canon 400d,co i jak?

Witam

Mam zamiar kupić canona 400d.Będę robił zdjęcia z rożnych zawodów itp. o tematyce ekstremalnej.Ale też wezmę go czasem na wycieczek i inne rzeczy związane z rodzina.I właśnie nie wiem czy brać z kitowym obiektywem czy kupić samo body i jakiś inny obiektyw.Co mi będzie jeszcze potrzebne?Na to wszystko ma 2,5k.Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

PS.Czy statyw z kamery pasuje do aparatu?

Bywalec Awatar GrzegorzS
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Robiłeś już "jakieś" "kiedyś" zdjęcia "jakąś" lustrzanką?
    40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Domyślnie

nie,tylko kompaktem ale to tylko pstryk i tyle

helpme
    Guest

Domyślnie

to na razie kitowy obiektyw Ci wystarczy

Domyślnie

A czy fisheye to jest jakas nakladka czy trzeba caly obiketyw.Ile to kosztuje?
    Ma ktoś kilka fot zrobione fisheyem?
    Już niedługo może 400d

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

daj se luz i rob zdjecia kitem, aż Ci sie znudzi. :-) a fisheye bez całego "olampienia" nie ma sensu... to już lepiej dobre tele.
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Domyślnie

A czy lampa która przyczepiam do aparatu to taką przyczepia się na statyw?I ten statyw to taki jak do aparatu?
    Już niedługo może 400d

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cin3k Zobacz posta
    A czy lampa która przyczepiam do aparatu to taką przyczepia się na statyw?I ten statyw to taki jak do aparatu?
    Pisz calymi zdaniami i sprecyzuj o co Ci chodzi A na poczatek polecam instrukcje
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

No tak ze jak sa lampy na statywie za ja z aparatem stoje w jednym miejscu a lampa na statywie w innym to jaka to jest lampa tak jak do aparatu?I czy statyw to jest specjalny jakiś czy taki sam jak do aparatu pasuje?
    Już niedługo może 400d

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów