30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
No i w tedy kiedy wreszcie wszyscy zaczną zapinać pasy.
Popmart napisz o wszystkich przedmiotach które zwineli. Nawet nie wiecie jaki świat jest mały. Może odzyskasz przynajmniej kilka %. pozd.
Wpółczuję...
Również współczuję
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
uderz w stół... Moich klientów nie obchodzą zarobki cukierników którzy spieprza ciastko... Jak robię slub to też nie patrze że tani pakiet to ma być byle jak... Miałem przypadki jak okradli mi auto czy zwinęli motocykl. Zaden nie pokwapił się by odciski ściągnąc czy w ogóle zobaczyć miejsce zdarzenia. Jak o to poprosiłem to znalazło się 10 agrumentów zeby się nie musiał ze stołka ruszać. Więc mi nie mówcie, że policja robi co może. A widzę drzemiących w radiowozie co trzeci wieczór, dwie przecznice od domu. A na drogach sprawa prosta,bardzo wysokie kary za łamanie przepisów, zresztą nie tylko na drogach..
nie ma co uderzać w stół nie jestem policjantem
ale nie lubię generalizowania (bo tam też są ludzie którzy sumiennie wykonują swoje obowiązki) i nazywania w sposób można powiedzieć obelżywy kogoś, kto de facto (nawet przez samą swoją obecność) nadstawia karku między innymi po to żebyś ty mógł w miarę spokojnie chodzić po ulicy z aparatem.
Nie wiem jak ty ale ja stanowczo jestem po stronie policji nie przestępców.
i co to jest to łotanie??
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Pod warunkiem, że masz z kogo sobie wybrać cukierników a nie musisz (MUSISZ) brać co jest inaczej w ogóle nie będziesz produkował
Tu już pretensje do ustawodawcy, który określił taryfikator...
(...)Nawiyncyj dzisio w Wyndryni żech widzioł kosmitów! Byli cali w pomarańczowym i zaczli przi Motoreście łotać dziurska, kiere tam były tak ze trzi roki. Dzisio! Zaczli łotać!! (...) źródło: http://www.waco.bloguje.cz/526088-jako-niby-migawki.php
Czyli zaklejać...
Proszę przestać zaklejać mandaty...bo tego potem nie można odkleić![]()
Ostatnio edytowane przez mattnick ; 13-11-2007 o 12:28
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!