Pokaż wyniki od 31 do 40 z 213

Wątek: 1D Mark III vs 5D - szumy

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie matką głupich Cię nazwali .... NADZIEJO

Dygresje w sprawie "Zespołu napięcia przednowopuszkowego" (termin paramedyczny - nazwa stworzona by Viracocha - pozdrowionka

Cytat Zamieszczone przez Rogeros Zobacz posta
    p...Na chwile obecna nastepca 5D jest D3 i nie sadze, zeby to sie zmienilo przez najblizszy rok. Chociaz chcialbym sie mylic.

Roger
    a ja mam nadzieję, że się mylisz czekam na swoją docelową puszkę (po zawodzie związanym z z AF w 5D) w czerwonym systemie - cenowo i funkcjonalnie konkurującą z D3 ...

.. skoro już "wlazłem" w system canona (pół roku temu) zainwestowałem w szklarnię - to byłoby idiotyzmem sprzedawanie teraz wszystkiego i powrót do N., tylko dlatego, że pojawił się D3...
    ok - to sobie pomarzę - jeśli z definicji (?) następca 5D ma mieć gorszy AF od D3 - to może wypuszczą 1d mkIIIn z 16 lub choćby 12MP (a niech sobie zaoszczędzą i wsadzą tam nawet obecną matrycę z 5D - mi wystarczy ) .... to w sumie takie nierealne nie jest (przypomnę 1d mkII - I04 - 1d mkIIn - VIII05 - czyli 19 miesięcy różnicy - może teraz enka pojawi się wcześniej?)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Rogeros Zobacz posta
    musieliby wsadzic do nastepcy tego 5D czy innego 3D AFa z topowej jedynki.
    Roger
    ...kontynuując wcześniejszą myśl - upgrade mkIII do enki z nieco większą matrycą byłby świetną odpowiedzią na D3... także cenową

EDIT: Upgrade do "N" nierealny? Za wcześnie? Nie znam aż tak dobrze historii canona - ale pamiętam "numer" w niższym segmencie z nikonem - listopad 2006 d40 (6MP) - a już w marcu 2007 upgrade do d40x (10MP) - swoją drogą niezła kucha - i było to wymuszone doskonała sprzedażą 400D
    Ostatnio edytowane przez adalbert ; 14-11-2007 o 19:33 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów