Przepraszam Cię bardzo, ale co twój post wnosi do dyskusji nt. zamieszczonych zdjęć? Kłótni żadnej nie było, nie ma więc potrzeby, by rozjemca musiał interweniować. Nie ciągnijmy więc tego dalej.
Serio, aż tak? Dzięki.
A to tylko tani symulator...A co do GO, to kwestia dyskusyjna, czy małą, czy duża. W każdym razie - w danej chwili najmniejsza z możliwych.
![]()
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
fajne zdjęcia tylko bym wolał bez tej pani.
Ps moja opinia moze byc nie obiektywna bo uwielbiam to miejsce niestety byłem tam tylko raz ale udało sie przenocować na dziedzińcu zamku - cos pieknego ognisko gwiazdy ten zamek i opowieści z jakiegoś przewodnika o zamku.. rewelka.
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
Pokazałbyś chociaż jedno miauknięcie
Przykład
106.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
Hania jest boska!
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
winieta sprzętowa czy z Ps`a?