BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
przepraszam, ze dopiero teraz, ale zalaczylem 2 takie same watki i pisze na tym drugim (powyzej); o zasysaniu przez 100-400 czytalem nawet wczoraj, lecz nie potrafie podac link; jezeli dobrze pamietam pisal o tym MM
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Bierz canona 100-400, to dobre i bardzo uniwersalne szkło.
PS.
Mam tego canona jakieś 2 lata i nie zauważyłem żadnego "zasysanie kurzu/pyłu do wnętrza".
odnosnie tego modelu: co sie dzieje przy 400mm i robieniu zdjec z niewielkiej odleglosci? Ma jakies problemy ze zlapaniem ostrosci z odl. minimalnej? I jeszcze cos mnie nurtuje: jakosc zdjec ptakow przy 400mm. Po prostu nigdzie nie moge znalezc zdjec, ktore by nalezycie oddawaly klase tej L-ki
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
A ja powiem tylko tyle .... Sigma 100-300/4 to świetne szkło, tyle że ciężkie ...
Jak coś to mogę sprzedać ....
ciezkie nie ciezkie, wazy 100g wiecej niz 100-400; wazne ze pancerne; tak z ciekawosci, ile bys chcial za swoja sigme?![]()