Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Sport [Ian Hylands]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Army Zobacz posta
    A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie
    nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...

http://www.fotoart.pl/main.php

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...

http://www.fotoart.pl/main.php
    no nazdraczew jest pro a fotki kite'owe ma super.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    no nazdraczew jest pro a fotki kite'owe ma super.
    gdzieś daleko ma zdjęcia z F1 w centrum Paryża i z zawodów lotniczych RedBull-a warto się dokopać bo są to zdjęcia dla świetne.

Domyślnie

Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).
    śmiem twierdzić że nie wiesz co piszesz (o sporcie) więc skwituję to jedynie usmiechem:-D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów