Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sport [Ian Hylands]

Domyślnie

Wszystko ładnie gdyby nie ten fullscreen - pomijając że to denerwujące jak nagle okno zmiana rozmiar to na dużym ekranie jest to na prawdę irytuje i zniechęca do powtórnych odwiedzin :/
    To taka uwaga dla osób które robią galerie i chciałyby takie coś wykorzystać. Na prawdę nie warto tracić oglądalności przez taki mały aczkolwiek zasadniczy błąd. Pisze bo wielu z Was ma na prawdę czym sie pochwalić i szkoda by było gdybyście w taki sposób stracili oglądalność.
    Ostatnio edytowane przez Noldor ; 10-11-2007 o 14:24

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Jak dla mnie nawet fajna stronka i foty super...... Polecam odwiedzić tę stronkę.

Coś już napisał Awatar Army
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie

Domyślnie

O tym tytulowym linku to si enie da wypowiedziec bo ten flash zabija wszystko. Jestem zwolennikiem calkowitego zakazania flasha w sieci

A co do Arka Jankowskiego, to proponuje aby czlowiek ten skupil sie juz teraz na tym co ma w tle swoich zdjec, bo takiego balaganu kompozycyjnego to ja dawno nie widzialem. To sa wszystko prawie zdjecia stylizowane i jesli ktos nie umie tak umiejscowisc modela aby nie miec w tle lamp i innych samochodow to nie wystarczy samo zatrzymanie ruchu. Zdjecia w sumie dosc srednie jak na koloryt tego sportu.

Coś już napisał Awatar Army
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W takiej dziedzinie fotografii to fotograf sie dostosowuje do swiatla, triku, modela i pory dnia, a nie na odwrot. Chcesz iczek to sie mozemy ustawic na fotki to ci po pozuje na desce i zobaczymy co wykrzesasz

Domyślnie

Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie
    Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym
    Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?

kieplinek
    Guest

Domyślnie

bo niby nie można mieć stylizacji z samochodami w tle? tak jak i twarz zawsze musi być widoczna no tak

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ja ogolnie sie zgadzam z iczkiem. sa fajne kadry, ale tez sa kadry ze zbednym sprzetem, czesc kadrow nie jest wyprostowana (nawet te normalne bez fish'a). ogolnie spoko, ale bez rewelacji. nie bylo efektu 'wow'.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie
    Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym
    Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?
    ja chętnie obejrzę ten sport który parę lat robiłeś

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów