Pokaż wyniki od 1 do 10 z 439

Wątek: Zakaz Fotografowania - Dyskusja&Porady

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar artd4
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Chłopie. Ty chyba nie wiesz jakie dziwadła wygadujesz... Co ci po tym że facio z lustrem nie zrobi foty ? Jak dzisiejsze komórki robią na tyle dobre zdjęcia, że można sobie dworzec czy lotnisko sfocić w całości i mieć te tajne planyyyyyyyyyyyyyyyyyy aktaku terrorystów... I ten no Kto k**** mówi że jak brodaty foci to źle? Jakieś obiekcje religijne masz? Bo nikt tu wcześniej nie pisał o tym nic.
    Nie uda Ci się mnie zdenerwować nawet takimi porównaniami.Zostaw religie.
    Broda była przyklejona
    Chcesz mi powiedzieć o możliwościach dzisiejszych komórek czy kompaktów
    Nie trzeba.Znam.Facet z lustrzanką i statywem jest raczej mniej podejrzany niż gość z kamerką.
    A czy przyszło Ci do głowy ze takie "zakazy" są dla ...pasażerów
    Ze w ten sposób pasażerowie są informowani"Spokojnie.My dbamy o Wasze bezpieczeństwo"
    Zdziwiłbys sie odpowiedziami na pytanie "Pozwolić wszystkim wszystko fotografować na dworcach,czy nie?"
    Nie .Nie tu .Nie na tym forum.Zapytaj rodziny, kolegów ,którzy nie mają z fotografią nic wspólnego.

Ja próbuje zrozumieć obydwie strony.I chyba mi się to udaje...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czy zauważyłeś przyjacielu,ze podobne ograniczenia są w całej Europie i nw większosci lotnisk świata.To nie jest wymysł naszej Służby Ochrony Koleji czy Policji
    No w końcu po coś to tak ustalono.
    Nie sądze żeby po to by szarpać sie z fotografującymi.
    Powiedz mi .Po co?
    Ostatnio edytowane przez artd4 ; 05-10-2010 o 23:51 Powód: Automerged Doublepost
    ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
    2x dSLR (Canon)

Uprawnienia umieszczania postów