Pokaż wyniki od 1 do 10 z 439

Wątek: Zakaz Fotografowania - Dyskusja&Porady

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez workinger Zobacz posta
    Mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób i w miarę szybko mogę zrobić legitymacje prasową i czy w ogóle jest taka możliwość ??
    Ale wątpię żeby sama legitymacja prasowa uprawniała do fotografowania na "zakazie", może pomóc w zdobyciu zgody właściciela lub innej władzy zwierzchniej.
    Ciekawe czy np galeria handlowa, będą miejscem użyteczności publicznej jest jednocześnie czyjąś prywatną własnością. A prawo własności jest dosyć mocnym argumentem do postawienia zakazu fotografowania. Ot właściciel nie lubi fotografów, ma do tego prawo. Co wtedy?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ChM Zobacz posta
    Ciekawe czy np galeria handlowa, będą miejscem użyteczności publicznej jest jednocześnie czyjąś prywatną własnością. A prawo własności jest dosyć mocnym argumentem do postawienia zakazu fotografowania. Ot właściciel nie lubi fotografów, ma do tego prawo. Co wtedy?
    Lepiej nie dyskutować. Uszanować prawo właściciela i tyle. Uporem można dorobić się tylko totalnej awersji, a to nikomu nie wyjdzie na dobre.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów