Pokaż wyniki od 1 do 10 z 439

Wątek: Zakaz Fotografowania - Dyskusja&Porady

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

W sumie w muzeach nie focę, ale chyba muszę kiedyś spróbować (w dodatku 5d z 24-70 wygląda i hałasuje tak, że nie można go nie zauważyć xD ) A jak się ochrona przyczepi, to będę chciał policję wzywać, że łamie się moje prawo do focenia. Ciekawy jestem reakcji xD
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    W sumie w muzeach nie focę, ale chyba muszę kiedyś spróbować (w dodatku 5d z 24-70 wygląda i hałasuje tak, że nie można go nie zauważyć xD ) A jak się ochrona przyczepi, to będę chciał policję wzywać, że łamie się moje prawo do focenia. Ciekawy jestem reakcji xD
    Jesli na obiekcie jest wyraźny zakaz focenia, to wzywajac Policję jedyne co uzyskasz, to mandat
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Coś już napisał Awatar MacRo
    Miasto
    Stargard Szczeciński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Jesli na obiekcie jest wyraźny zakaz focenia, to wzywajac Policję jedyne co uzyskasz, to mandat
    Mylisz sie! Jeśli obiekt nosi znamiona obiektu użyteczności publicznej, to po pierwsze, bezzasadne staje się umieszczanie jakichkolwiek zakazów fotografowania, a zdjęcia wykonywać wolno.
    FotoMaciej
    C 7D (Magic Lantern)| C 400D (400plus mod + IR MOD) | Sigma 17-50 f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 | C ex430 II | Nissin 866 Mark II

Uprawnienia umieszczania postów