Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 144

Wątek: iMac - co sadzicie

Coś już napisał Awatar Pavlik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Drodzy,
    ta dyskusja brnie od jakiegoś czasu w złym kierunku, zresztą wszyscy już to zauważyli, ja po kilku pierwszych postach dałem sobie spokój bo było to do przewidzenia, że zrobi się z tego mega offtop. Kolega zapyał o iMaca i MBP ale generalnie był zdecydowany na MAC'a takiego czy siakiego. Posty kolegów brzmiące 'że win jest lepszy, czy też mac jest droższy i sie nie opłaca' po prostu należy zignorować lub poprosić o przejście do wątku pt.
    "co jest lepsze mac czy pc".
    Jeśli koleś zdecydował sie na mac'a i szuka najbardziej pasującego mu modelu to dlaczego część forumowiczów za wszelką cenę chce odwieść go od tego pomysłu ???
    still learning...ale idzie jak krew z nosa ??:

pawellewandowski.com

Domyślnie

Zaden mit... mowie np o java albo c++ c#... mozna na macu ale nie masz takiego wsparcia ,tylu kompilatorow ogolnie temat rzeka..linux jest poprostu od programistow dla programistow taka jest ogolna idea pomijajac dystrubucje typu ubuntu..
    Ja was doskonale rozumiem, tylko lansowanie maca jako kompa do wszystkiego to poprostu w pewnym sesie mijanie sie z prawda...

Jak bym mial np zajmowac sie tylko grafika + jakies tam standardowe bzdety bez wachania wzialbym maca...
    Ale jest jak jest... np stacje diagnostyczne ,ktore obsluguje nie moga pracowac mac z prostego powodu NIE MA SOFTU...
    Praktycznie nikt nie wypuszcza softu do lpg czy ogolnej diagnostyki silnika na maca wszystko jest robione pod xp... to tylko przyklad mozna takich podac wiele ja akurat z tym sie spotykam na codzien...
    Nie wnikam czy to wina Apple czy producentow oprogramowania, jest jak jest i narazie nic nie wskazuje na to ,ze cos sie zmieni..
    I jeszcze raz to powiem ,tez uwazam,ze praca na macu jest duzo bardziej przyjemna ,ale niestety nawet najlepszy system bez odpowiedniego softu nie spelnia swojej roli...

Tu nie chodzi o to co lepsze PC czy Mac...Mac jest poprostu inny..i w jednych zastosowaniach sie sprawdza lepiej a w innych nie sprawdza sie wcale

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez fotobronx ; 24-02-2008 o 11:30

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Zabawne, z 3 moich znajomych programistow w ciagu ostatniego roku dwoch przesiadlo sie na maka. Jeden nie chce, bo dorobil sobie do posiadania komputera z jablkiem jakas dziwna ideologie, powodem bynajmniej nie jest ograniczenie softwareowe.
    LOL

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

zapraszam do Reno soft diagnostyczny chodzi na "makówkach", ale we Francji Apple jest od lat na rynku...

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

haha czeczot jak ty cos palniesz:P nie miaem umowy spisanej z dziewczyna wiec nie za bardzo moglem teraz nie ma problemu
    co do offtopa to moze jakis moderator przeniesie wiekszosc postow do nowego watku bo faktycznie bez sensu tutaj o tym pisac co wy na to

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shutterway.pl Zobacz posta
    haha czeczot jak ty cos palniesz:P nie miaem umowy spisanej z dziewczyna wiec nie za bardzo moglem teraz nie ma problemu
    jakaś dziwna ta modelka. Moje zawsze wszystko ustalają przed sesja. Po prostu nie stresuj się tak naga*kobietą to przed zdjęciami nie zapomnisz wszystkiego ustalić łącznie z umową

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

no nie do konca bo nie zabpralem umowy ze soba wszechwiedzacy heheh ty to mozemy na gg pogadac szkoda pisac tu;]

to jak z tym nowym watkiem kto jest za?

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shutterway.pl Zobacz posta
    no nie do konca bo nie zabpralem umowy ze soba wszechwiedzacy
    no dokładnie, tak jak pisałem. Podstawa to się nie stresować nagością modelki. Nie martw się, przyzwyczaisz się, będzie łatwiej

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    no dokładnie, tak jak pisałem. Podstawa to się nie stresować nagością modelki. Nie martw się, przyzwyczaisz się, będzie łatwiej
    Se jaja robisz :-D
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

hehe no robi robi:P chlopak odrabia bo zazdrosci ze posiada 50% mojego wzrostu wiec do czegos musi sie przyczepic hehe nie no niezly offtop powstal;] wogoe ktos probowl juz aparture 2? moze jakies porownanie do 1?

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów