Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 144

Wątek: iMac - co sadzicie

Domyślnie

Przeczytalem pierwsze 6 stron i padlem na twarz

Taaaak mac to swietny sprzet np dla kogos kto jest programista....
    Aaa i PC to nie tylko winda ,a wy przez 6 stron placzecie jaki ten pc/xp jest zly...ostatni format xp mialem 3 lata temu ,zainstalowanie tego calego gowna trwalo 5 h...naprawde straszne.. moglem przeznaczyc ten czas na robienie zdj a tak siedzialem przed tym zlym pc dodam ,ze nic mi sie nie tnie marki pokzauja takie same wyniki jak swierzo po instalacji,wiec o co chodzi ???
    Na drugim kompie mam Slacka i tez mi wszystko dobrze chodzi...

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    No to polecieliśmy offtopem
    Ale wracając do muzyki z iTMS też bym się*pokusił, bo jak przeglądałem zasoby tego sklepu, to znalazłem kilka perełek na które bym się pokusił

Niech się skończy umowa SADyście to może się doczekamy Apple PL oraz iTMS
    Ale Apple PL to niby już jest :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Ale Apple PL to niby już jest :-)
    Tyle że dalej "władza" sprawowana przez SADystów. Powoli się*rozkręca Apple PL, widać z resztą po stronie www, ale umowa SADu nie skończyła się*jeszcze.
    Może jak zacznie się dziać coś nowego doczekamy się*iTMS
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Super, ale wg mamuśki nie jest to legalne.
    Sorry, ale nie masz racji. To następna urban legend powstała, bo się komuś nie chciało sprawdzić u źródełka. Odblokowanie iPhona jest absolutnie legalne. Poguglaj sobie w wolnej chwili. Ryzykujesz uszkodzenie telefonu, ale prawa nie łamiesz, ani tutaj, ani w Stanach.

J

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shutterway.pl Zobacz posta
    iREM ;] zostaw czeczota ;] niestety niskie osoby sa bardziej zadziorne:P hehehe nie no ale powaznie czeczot bez urazy:P
    przynajmniej nie mam takiego kompleksu żeby robić akty i ich nie pokazywać...... ja rozumie m ze ci możne coś nie wyjść ale nie ma się czego wstydziec Masz jakąś strasznie niską samoocenę? No chyba że się dziewczynie nie przyznałeś to sorry że cię*wydałem....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fotobronx Zobacz posta
    Przeczytalem pierwsze 6 stron i padlem na twarz

Taaaak mac to swietny sprzet np dla kogos kto jest programista....
    Aaa i PC to nie tylko winda ,a wy przez 6 stron placzecie jaki ten pc/xp jest zly...ostatni format xp mialem 3 lata temu ,zainstalowanie tego calego gowna trwalo 5 h...naprawde straszne.. moglem przeznaczyc ten czas na robienie zdj a tak siedzialem przed tym zlym pc dodam ,ze nic mi sie nie tnie marki pokzauja takie same wyniki jak swierzo po instalacji,wiec o co chodzi ???
    Ja na codzien używam windowsa bo muszę. Myślisz że bym ładował w komputer 7,5k jak by to nie chodziło gówniane, tylko po to żeby go używać*w domu? Pracowałeś na macu? nie!!! to się nie wypowiadaj bo nie rozumiesz różnicy. Nawet głupia obsługa konto imap to jest niebo a ziemia, dlaczego windows w czasie ściągania poczty zamula okrutnie a mac nie... możesz mi wytłumaczyć?To są*niuanse w działaniu które oznaczają ze albo komputer będzie cię*wkó... po przyjściu do domu albo nie. Niby nic ale różnica jest dramatyczna na korzyść maca! Zresztą jak kiedykolwiek będziesz miał z tym komputerem do czynienia przez kila dni to będziemy mieć*wspólny temat do rozmów... a tak to o czym mamy z tobą rozmawiać?
    Ostatnio edytowane przez czeczot ; 24-02-2008 o 01:08 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Kolego po czym wnioskujesz ,ze nie mialem do czynienia z wyrobami firmy apple ? dlatego ,ze nie podniecam sie nimi na maxa ?
    Dla mnie mac bedzie zawsze swietnym kompem dla grafika...i tyle, tu jest poprostu lepszy...ps duzo lepiej(szybciej) dziala na macowce i nie bede mowil ze nie !!!!
    Ale jakos nie widze ,zeby np programisci siedzieli na Mac'ach....zgadnij dlaczego ? Bo moze to twoje super srodowisko sie do tego nie nadaje ? Mac to fajny komp ,ale powtarzam nie do wszystkiego....powiem wiecej dla programisty duzo lepszym wyborem bedzie nawet xp...
    Mi Xp przy 2 gb ramu i 2 jajowym procku nie muli poczta wszystko chodzi ok(kompilator ladnie kompiluje i sie nie wiesza) i wiesz nie pamietam ,zebym 10 lat temu mial jakies wielkie problemy z pc...
    Nie wiem dlaczego u mnie jest ok...fakt widzialem tez zapuszczone windowsy ale to byla wina raczej uzyszkodnika.
    A tak pozatym dlaczego tak uparcie laczysz PC-ta z winda ? Przeciez sa jeszcze inne OS....

Dla mnie podzial jest klarowny:
    PC + jakis linux dla programisty (choc np takie ubuntu zainstalowalem ojcu i nie marudzi)
    PC + win=kompromis ,wlasciwie wszystko wmiare dziala tak jak trzeba,nie ma problemow z kompatybilnoscia sprzetu co dla normalnego usera jest wazne
    Mac=dla grafika lub hobbysty ktory lubi byc oryginalny (nie widze nic w tym zlego)

Pozdrawiam i sie tak nie denerwuj ja naprawde ,zyje z informatyki od ladnych paru lat i jesli mac bylby dla mnie dobrym wyborem naprawde kupil bym go bez wachania...w pc juz tez od groma kasy wpakowalem...
    Ostatnio edytowane przez fotobronx ; 24-02-2008 o 02:27

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Nie wiem dlaczego u mnie jest ok...fakt widzialem tez zapuszczone windowsy ale to byla wina raczej uzyszkodnika.
    A tak pozatym dlaczego tak uparcie laczysz PC-ta z winda ? Przeciez sa jeszcze inne OS....
    nie to jest wina systemu że pozwala się*zamólić! Skoro ten sam urzytkownik łatwo zamuli windowsa a nie uda mu sie ani macOS ani linuxa to chyba proste co jest gównianie napisane.

Dla mnie podzial jest klarowny:
    PC + jakis linux dla programisty (choc np takie ubuntu zainstalowalem ojcu i nie marudzi)
    PC + win=kompromis ,wlasciwie wszystko wmiare dziala tak jak trzeba,nie ma problemow z kompatybilnoscia sprzetu co dla normalnego usera jest wazne
    Mac=dla grafika lub hobbysty ktory lubi byc oryginalny (nie widze nic w tym zlego)
    Co do przeznaczenia komputera. Na macu programiści nie maja za łatwo chociaż jak ktoś się uprze. Ale do wszystkiego innego nadaje się znakomicie! Fotografia (bo w końcu prawie o tym jest to forum) grafika, muzyka, projektowanie stron a wreszcie jako komputer domowy (pod warunkiem ze nie gramy albo mamy konsole) Zresztą już*o tym było wcześniej że na macu wyjętym z pudełka zrobisz podstawowa obróbkę zdjęć, poskładasz filmiki a potem zrobisz z tego dvd z menu dla znajomych w dramatycznie prosty sposób!!!!

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

"poskładasz filmiki a potem zrobisz z tego dvd z menu dla znajomych w dramatycznie prosty sposób!!!!" - ja to robię bez "dramatów" prosto i przyjemnie

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    Co do przeznaczenia komputera. Na macu programiści nie maja za łatwo chociaż jak ktoś się uprze. Ale do wszystkiego innego nadaje się znakomicie! Fotografia (bo w końcu prawie o tym jest to forum) grafika, muzyka, projektowanie stron a wreszcie jako komputer domowy (pod warunkiem ze nie gramy albo mamy konsole) Zresztą już*o tym było wcześniej że na macu wyjętym z pudełka zrobisz podstawowa obróbkę zdjęć, poskładasz filmiki a potem zrobisz z tego dvd z menu dla znajomych w dramatycznie prosty sposób!!!!
    I profesjonalny przemysł telewizyjno filmowy. W końcu cały TVN stoi na macach.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Mac nie dla programistów - kolejny mit... Wystarczy poszukać i zobaczyć np. co jest wbudowane w system: "Leopard zawiera znakomity edytor HTML i CSS, debuger JavaScript oraz szereg popularnych architektur programistycznych dla sieci WWW — w tym PHP i Ruby on Rails." do tego apache i jeszcze trochę innych rzeczy Polecam też http://web-coder.pl/index.php/o-mnie/

A siedzą na PC - bo w tym kraju jeszcze Winda, długo będzie jedynym słusznym systemem i większość na nią pisze soft
    Ostatnio edytowane przez Maku70 ; 24-02-2008 o 10:15

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów