Pokaż wyniki od 1 do 10 z 144

Wątek: iMac - co sadzicie

Mieszany widok

nilnovi
    Guest

Domyślnie

Dobrym podsumowaniem waszej dyskusji moglby byc ten felieton: http://www.benchmark.pl/r.php?file=h...kontra_PC.html. O ile oczywiscie ta dyskusja sie kiedys skonczy .

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nilnovi Zobacz posta
    Dobrym podsumowaniem waszej dyskusji moglby byc ten felieton: http://www.benchmark.pl/r.php?file=h...kontra_PC.html. O ile oczywiscie ta dyskusja sie kiedys skonczy .
    To w ogóle jest jakaś*bzdura! Dlaczego użytkowników maca przedstawia się jako kochających ten sprzęt. To jest jakiś kretynizm!!

Chciałem oświadczyć że nie kocham, nie uwielbiam itd mojego komputera!

Używam tylko mac OS bo jest stabilniejszy i dla mnie łatwiejszy w użyciu niż Windows. Uważam firmę Apple za tak samo zdzierającą jak M$ - ja też staram się zarobić możliwie dużo na klienci więc ich podejście mnie nie dziwi . Różnicą*jest to że produkty firmy apple są bardziej dopracowane i wg mnie lepsze niż*produkty M$ dlatego je kupuje.

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    To w ogóle jest jakaś*bzdura! Dlaczego użytkowników maca przedstawia się jako kochających ten sprzęt. To jest jakiś kretynizm!!
    Chciałem oświadczyć że nie kocham, nie uwielbiam itd mojego komputera!
    A ja kocham. I codziennie się z nim nawet bzykam! Uwielbiam te seksowne szczelinki od napędu sload loading!!!! :-D

Daj spokój, przecież gołym okiem widać, że to napisał jakiś zakompleksiony kretyn. Naprawdę szkoda energii na tego typu dyskusje.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów