Cytat Zamieszczone przez fotobronx Zobacz posta
Nie wiem dlaczego u mnie jest ok...fakt widzialem tez zapuszczone windowsy ale to byla wina raczej uzyszkodnika.
A tak pozatym dlaczego tak uparcie laczysz PC-ta z winda ? Przeciez sa jeszcze inne OS....
nie to jest wina systemu że pozwala się*zamólić! Skoro ten sam urzytkownik łatwo zamuli windowsa a nie uda mu sie ani macOS ani linuxa to chyba proste co jest gównianie napisane.

Cytat Zamieszczone przez fotobronx Zobacz posta
Dla mnie podzial jest klarowny:
PC + jakis linux dla programisty (choc np takie ubuntu zainstalowalem ojcu i nie marudzi)
PC + win=kompromis ,wlasciwie wszystko wmiare dziala tak jak trzeba,nie ma problemow z kompatybilnoscia sprzetu co dla normalnego usera jest wazne
Mac=dla grafika lub hobbysty ktory lubi byc oryginalny (nie widze nic w tym zlego)
Co do przeznaczenia komputera. Na macu programiści nie maja za łatwo chociaż jak ktoś się uprze. Ale do wszystkiego innego nadaje się znakomicie! Fotografia (bo w końcu prawie o tym jest to forum) grafika, muzyka, projektowanie stron a wreszcie jako komputer domowy (pod warunkiem ze nie gramy albo mamy konsole) Zresztą już*o tym było wcześniej że na macu wyjętym z pudełka zrobisz podstawowa obróbkę zdjęć, poskładasz filmiki a potem zrobisz z tego dvd z menu dla znajomych w dramatycznie prosty sposób!!!!