Kolego po czym wnioskujesz ,ze nie mialem do czynienia z wyrobami firmy apple ?dlatego ,ze nie podniecam sie nimi na maxa ?
Dla mnie mac bedzie zawsze swietnym kompem dla grafika...i tyle, tu jest poprostu lepszy...ps duzo lepiej(szybciej) dziala na macowce i nie bede mowil ze nie !!!!
Ale jakos nie widze ,zeby np programisci siedzieli na Mac'ach....zgadnij dlaczego ? Bo moze to twoje super srodowisko sie do tego nie nadaje ? Mac to fajny komp ,ale powtarzam nie do wszystkiego....powiem wiecej dla programisty duzo lepszym wyborem bedzie nawet xp...
Mi Xp przy 2 gb ramu i 2 jajowym procku nie muli poczta wszystko chodzi ok(kompilator ladnie kompiluje i sie nie wiesza) i wiesz nie pamietam ,zebym 10 lat temu mial jakies wielkie problemy z pc...
Nie wiem dlaczego u mnie jest ok...fakt widzialem tez zapuszczone windowsy ale to byla wina raczej uzyszkodnika.
A tak pozatym dlaczego tak uparcie laczysz PC-ta z winda ? Przeciez sa jeszcze inne OS....
Dla mnie podzial jest klarowny:
PC + jakis linux dla programisty (choc np takie ubuntu zainstalowalem ojcu i nie marudzi)
PC + win=kompromis ,wlasciwie wszystko wmiare dziala tak jak trzeba,nie ma problemow z kompatybilnoscia sprzetu co dla normalnego usera jest wazne
Mac=dla grafika lub hobbysty ktory lubi byc oryginalny (nie widze nic w tym zlego)![]()
Pozdrawiam i sie tak nie denerwujja naprawde ,zyje z informatyki od ladnych paru lat i jesli mac bylby dla mnie dobrym wyborem naprawde kupil bym go bez wachania...w pc juz tez od groma kasy wpakowalem...