Pokaż wyniki od 91 do 100 z 144

Wątek: iMac - co sadzicie

Widok wątkowy

tynka861
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    W Imac dioda nie miga kiedy komp. pracuje, miga kiedy śpi i do tego jej intensywność świecenia jest regulowana przez czujnik natężenia światła. Więc problem podekscytowania, nie tu leży... Kiedy to czytałem, też mnie ruszyło - że wypowiadają się jako znawcy ludzie, którzy nie pracowali 5 minut na macu. Ludzie, którzy powtarzają obiegowe kretynizmy - drogi ram, brak kompatybilności itd. Co do migania jeszcze, komputery Apple to nie choinki z milionem światełek tzw. "oczoje....", to nie PC ze świecącymi wiatraczkami - brrr
    Kumpel ma Mac'a Macbook pro czy jakis tam... wygrał w jakimś konkursie i w sumie to tylko narzeka...
    1. Nie ma jako takiego biosa (instalacja windowsa to już pierwsze problemy)
    2. Brak altów... co przy pracy w windowsie znow robi problemy...
    3. Brak w touchpadzie 2giego przycisku myszy (zewnetrzna mysz zalatwia problem)
    4. Byly jeszcze inne komplikacje ale niestety nie pamiętam wszystkiego...

Aha no i cena napewno nie przemawia za kupnem np macbooka (pisze o notebookach) lepiej zainwestować w porządną toshibe i wgrać sobie na nią sprawdzonego XP PRO i napewno stabilnościa nie ustępuje Mac OSowi A z tego co wiem to np w Mac OS jest podstawową przeglądarka Safari a ona ze stabilności/kompatybilności nie słynie

Ja odradziłbym zarówno MacBooków jak i Mac OS / Win Vista

PS. sorka, że napisałem posta z konta dziewczyny przypadkowo
    Kumpel zajmuje sie programowaniem w technologiach .NET (więc głównie używa Win 2003 Server)
    Ostatnio edytowane przez tynka861 ; 22-02-2008 o 17:56

Uprawnienia umieszczania postów