Nareszcie zrobiłem sobie stronę.
Jeszcze nie jest to wersja ostateczna ale prawie.
www.photoillustrator.eu
Nareszcie zrobiłem sobie stronę.
Jeszcze nie jest to wersja ostateczna ale prawie.
www.photoillustrator.eu
Ciekawie wyszło z przyjemnością oglądam.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Bardzo ładnie graficznie, funkcjonalnie i przejrzyście. Profesjonalnie zrobiona i adres strony co do treści trafiony w dziesiątkę. Podobają mi się Twoje zdjęcia. Jedno tylko IMO - proponuję byś ten angielski tekst podrzucił komuś do poprawy. Mój angielski ma daleko do doskonałości a już na pierwszy rzut oka nie wygląda to dobrze.
Ja dolaczam sie do wyroznien i jestem pod wrazeniem. Oczywiscie pytanie: czym robisz?
P. S. No fakt: tekst angielski zlec komus do korekty.
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 07-11-2007 o 01:12
Bardzo ładne fotki masz! Co do tekstu angielskiego to koniecznie do korekty komus daj bo szkoda zeby ladna stronka kulala bo jest niezrozumiala w tekscie pisanym. Troche szkoda ze te menu po lewej stronie malutkie takie a le byc moze to wina ze na duzym monitorze ogladam. No i troche bym posprzatal w menu bo tak trochu chaotycznie. na poczatku masz People , potem kids potem obiekty, potem znow gdzies tam sie woman pojawia. Moze ustawic sobie Glowne kategorie bo Kids czy woman (moze i man tez dojdzie) czy portrety mozna pod jedna glowna kategorie dac a potem podkategorie. Bedzie Ci potem latwiej w przypadku pojawienia sie nowych kategorii.
koniecznie wywal z tej kolumny Mail Me . Zamiast tego stworz sobie sekcje O MNIE czy jak to nazwiesz, i chyba lepiej byloby tam zamiescic info na temat kim jestes, co lubisz i jaki jest kontakt do Ciebie.
Acha i jeszcze jedna rzecz. Zalozyles sobie ze kazdy uzywa programu pocztowego firmy Mcrosoft. Po kliknieciu na MAIL ME otwiera sie np Outlook Express . Pamietaj o tym, ze nie bedzie tak w kazdym przypadku! Bezpieczniej jest jednak podac swoj adres mailowy a nie link. jesli komus nie wyswietli sie od razu okno wiadomosci do Ciebie , to tak naprawde twoj adres mailowy nie bedzie widzialny dla wielu osob. Dlatego napisalem ze bezpieczniej podac go pelnego w sekcji np O MNIE czy jakos tak. W koncu przepisac 2 slowa kazdy potrafi!.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Bardzo dziękuję za pochwały i konstruktywne uwagi.
Strona jest z automatu więc wielu zmian na dzień dzisiejszy nie zrobię.
Angielski dam do sprawdzenia, sam się w niego nie zagłębiałem bo dostałem tłumaczenie od profesjonalisty![]()
Jeśli chodzi o sprzęt to 10D, 20D, 5D i lampy elfo.
U mnie otwiera się thunderbird bo taki program pocztowy mam domyślnie ustawiony w systemie a w "o mnie" jest e-mail i telefon na samym dole.
Galerie uporządkuję i część fot z people wywalę.
Tekst jak pisałem dam do sprawdzenia.
Jeszcze raz dzięki za uwagi i pozdrawiam.
Spoko zdjęcia wyczuwam inny swoisty styl ... Ta kobieta z papierosem jakoś mnie odrzuca... A sama stronka w sobie spoko dość przejrzysta
zdjecia sa kapitalnie wyrezyserowane :-) w plenerze tez uzywasz lamp? teraz trudno jest mi ocenic dokladnie jakosc obrazu bo padla mi grafa i jade na "zamienniku" hehe galeria mi sie podoba no i sa duze zdjecia a na jakies pocztowki! brawo!
Bardzo fajna, przejrzysta i łatwa w obsłudze stronka z super zdjęciami![]()
Ja mam pytanie jakiego skryptu użyłeś? Darmowy czy płatny? :>
Od roku myślę nad zmianą swojej strony i nie wiem na co się zdecydować![]()
Domyslam sie, ze sporo tych zdjec pewnie masz na stockach, moze dodac link gdzie mozna je kupic.