Czy ktos ma, lub uzywal?
link http://www.missnumerique.com/prise-d...89-p-2872.html
Potrzebuje tani/pewny statyw. Ten kosztuje (u mnie w RF) polowe ceny manfrotto ze znosna glowica. Teoretycznie znosi do 5kg obciazenia.
Czy ktos ma, lub uzywal?
link http://www.missnumerique.com/prise-d...89-p-2872.html
Potrzebuje tani/pewny statyw. Ten kosztuje (u mnie w RF) polowe ceny manfrotto ze znosna glowica. Teoretycznie znosi do 5kg obciazenia.
║ 50D i 30D + graty ║
Ja mam i używam. Bardzo dobry statyw, stabilny nawet z dość ciężkimi zestawami (np: 40D + grip + Tokina 12-24), znośna jakość wykonania.
Bez wątpienia wart swojej ceny.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Mialem okazje obejrzec powyzszy statyw[pozdrawiam Łukasz]Gdybym potrzebowal kupilbym bez wahania.absolutnie rewelacyjny stosunek ceny do jakości.Wklikałem w Google i pierwsza z brzegu oferta "fotobis.net.pl" to 249 pln za dobry statyw z głowica znanej i dobrej firmy.Nie czesto zdarzaja sie dzisiaj takie propozycje.Mam manfrotto 055 pro B z głowica 234 RC i o ile dobrze pamietam jest to ~800 pln.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 07-11-2007 o 03:08
Podpiszę się pod kolegami jak równierz polecam w/w sklep (tam kupiłem)
pozdrawiam
oszin
trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki
Mam tą bilorę, ogólnie ok, tylko trzeba uważac z zapadkami przy rozkładaniu nóg, bo ja trochę przesadziłem i wyłamałem jeden poziom w nózce- w sumie szczegół, trochę materiał miękki, może to moja wina, bo podobno nie mam czucia w rękach... Polecam,kupiłem w fotojokerze ceny nie pamietam..
hej dzisiaj kupiłam w sklepie fotobis.net.pl i już się cieszę
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Używam 1122 i jestem zadowolony: stabilny, wysoki, z dobrą regulacją. No i jego cena: dałem 259 zł w fotobis.pl.
---------------
Don_Pedro_123
---------------
Ostatnio edytowane przez fotokor1 ; 28-11-2007 o 13:48 Powód: Automerged Doublepost
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
dzieki MacGyver
mi podoba sie glowica kulowa w tym 1211..... jak sie spisuje w porownaiu z pokretlami?????
czy mozna go gdzies [zobaczyc] kupic w poznaniu?
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj