ja przed chwilą też odebrałem, wielkie dzięki Vitez
ja przed chwilą też odebrałem, wielkie dzięki Vitez
wlasnie rozpakowalem - Dziekuje
len patentowany :wink:
EoS40D + 24-105L IS +50 1,8 + zapał
wiem, ze doszlo - jeszcze nie rozpakowywalem bom poza domem![]()
dzieki Vitez za sprawna organizacje przesylki :smile:
Na razie mam awizo (rachunek sumienia -ZUS, US już były, więc to chyba to), ale już dziękuję pięknie :wink:
hej nasze piloty na allegro po 169 zł, Vitez załatwił nam niezłą promocję
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
niezly zasieg - odpalalem oddalony od aparatu o 2 pokoje i schowany w szafie (na jednym poziomie wszystko) - dziala wysmienicie![]()
len patentowany :wink:
EoS40D + 24-105L IS +50 1,8 + zapał
przesyłka dziś dotarła, dzięki Vitez :-)
Do mnie tez listonosz przyniosl przed nowym rokiem. Wszystko dziala bez zarzutu. Wykonanie przyzwoite. Nawet baterie w zestawie dali. Kurcze, taka mala rzecz a cieszy... Wielkie dzieki Vitez.
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
Pilocik dotarł wczoraj, łapie naprawdę z daleka
Nie obyło sie niestety bez małych robótek ręcznych![]()
Nie wchodził jak należy w gniazdo w aparacie, tzn. za płytko i nie łapał za każdym razem.
Paluchem trzeba było dociskać.
Bałem sie już że coś nie tak z gniazdem![]()
Podpiłowałem wtyczkę troche od czoła (ciut za mocno) i teraz już jest OK.
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z