Vitez : Dzięki, Bardzo dobra robota / działa wyśmienicie tak samo jak rewelacyjna jest jakość wykonania!
Myśle że koledze należy się jakiś Bro ;-)
Vitez : Dzięki, Bardzo dobra robota / działa wyśmienicie tak samo jak rewelacyjna jest jakość wykonania!
Myśle że koledze należy się jakiś Bro ;-)
Pucha i słoki
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Vitez sie wykazal teraz czas na Poczte Polska![]()
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
Wczoraj odebrałem pilota. Działa tak jak powinien, a do wykonania tez sie nie można przyczepić. Dziękuję jeszcze raz Vitezowi za poświęcenie. Przy najbliższym spotkaniu forumowym będzie okazja to opić - na nasz koszt oczywiście! Pozdrawiam.
Mordo Ty moja !
Komentarz - Pozytywny
Super forumowicz, a sama tranzakcja perfekcyjnie przeprowadzona, zakupil, umowil sie i przybyl na czas, sprzet wg. opisu i dziala bez problemu wlacznie z bulbaniem
Polecam !!!![]()
I poczta sie sprawdziła nawet nawetDzisiaj, przed chwilą doszedł transmitter do mnie do Poznania
Vitez, jak wypijesz piwa od wszystkich zadowolonych właścicieli WT to chyba pękniesz :P
Pozdrawiam, czekając na dzisiejszy wieczór by bulbowac petardy :P
6DII + 17-200/2,8L
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Wszyscy zamawiający mają mój nr konta więc chyba łatwiej wysłać 'piwo' elektronicznie niż żebym miał później wstrząśnięte piwo otwierać.
A Poczta widzę nas miło zaskoczyła, bo spodziewałem się że jeszcze zaległości świąteczne będzie nadrabiać...
Dzięki wielkie Vitez, do Gdańska też już doszedłPozdrawiam.
Vitez jesteś wielki wielki, pilocik doszedł działa wszystko ok teraz tylko trening i focić focić i już
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi