To widzę, że szykuje się fajny, egzotyczny plenerek forumowy![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Paczka już jest w UK, albo dziś albo w poniedziałek powinna być nadana do mnie do Polski, ale i tak wolałbym uniknąć nadawania przesyłek tuż przed świętami bo wiadomo jaki bałagan ma poczta wtedy. Czyli ok 27-28 grudnia będę rozsyłał piloty.
Winę za opóźnienie zwalam i na czas trwania przelewu i na sprzedawcę a właściwie ich wybór firmy kurierskiej, a teraz na okres świąteczny.
Timeline:
23.11 (piątek) - nadanie przelewu, niestety po 12tej więc wyszedł dopiero w poniedziałek o 12
30.11 (też piątek) - sprzedawca potwierdza że przelew dotarł
4.12 - przesyłka nadana firmą EMS
6.12 - przesyłka opuszcza HK
14.12 - przesyłka dociera do UK
Jak widać przelew szedł tydzień (myślałem że będzie ze 3 dni) i przesyłka HK->UK szła 10 dni (też myślałem że będzie ze 3 dni - FedExem tyle idzie podobno).
Spoko, nie pali się. Ważne, że póki co, wszystko idzie w dobrym kierunku. Dzięki za informowanie na bieżąco!
Vitez,
Daj znać jak już będziesz miał te cuda w ręku. Podjadę odebrać osobiście. Później oczywiście wystawię komentarz![]()
Mordo Ty moja !
kosztem niemalze jednego pilota. Bo bedziesz musial chyba prowizje na allegro zaplacic, acz kwot nie pamietam, chyba 1pln od sztuki.
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji