Vitez - dziś otrzymałem przesyłkę (nie sprawdzałem czy działa zrobię to później ) ale bardzo wielkie podziękowania Ci ślę. Jak będziesz w okolicy daj znać to jakiś kufelek chlebkazapraszam serdecznie .....
Dzięki.
ehhh, na druga strone Polski dochadza, tylko Pomorze czeka![]()
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
Witka Vitez.
Wielkie Dzięki. Jestem pełen podziwu, że tak skomplikowane logistycznie przedsięwzięcie zakończyło się sukcesem.
Również dołączam się do podziękowań w sylwestra pilocik był na miejscu.
Panowie to co mamy wszyscy numer konta Viteza to teraz czas na jakieś wirtualne piwko w ramach podziękowań.
W końcu wykonał kawał dobrej roboty i poświęcił trochę swojego czasu abyśmy teraz mogli się cieszyć pilotami.
W aktualnym stanie emocjonalno-życiowo-psychicznym to ja jednak flaszkę nie piwo poproszę![]()
dzięki Vitez.
Odebrałem z poczty. Gdybym nie poszedł z lekką awanturka to pewnie leżała by na poczcie do Wielkanocy. Za duża paczka dla listonosza a wypisanie awizo to kłopot. No i popołudnie spędzimy na zabawie.;-)
Do flaszeczki oczywiście się dokładam proszę o podanie technicznej strony przedsięwzięcia.![]()