I jak? Czy te wirelessy przyszły już do Polski?...
Może będzie szansa odebrać w Warszawie? Marzy mi się wreszcie własne zdjęcie na tle fajerwerków w nowy rok...
I jak? Czy te wirelessy przyszły już do Polski?...
Może będzie szansa odebrać w Warszawie? Marzy mi się wreszcie własne zdjęcie na tle fajerwerków w nowy rok...
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Dziś (czwartek) dzwonili do mnie z firmy kurierskiej że paczka wydana kurierowi więc w ciągu piątku powinna dotrzeć. Fajnie tylko, że obiecywali na wtorek i korzystając z choroby siedziałem na tyłku cały czas w domu od wtorku, czekając na zbawienie, a akurat piątek sobie zaplanowałem na pozałatwianie paru spraw na mieście. Jestem w 100% pewien (Prawa Murphiego) że kurier się pojawi kiedy mnie w domu nie będzie i zapewne ani telefonu, ani awizo i będę się woził jeszcze po świętach z odbiorem.
Należy Ci się duży browar za straty moralne. Jeśli będę odbierać od Ciebie osobiście, to możesz założyć, że już go masz![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Najlepiej umówmy się na zorganizowany odbiór osobisty w większej grupie w jakimś miłym miejscu... Tylko ile takich "rekompensat za straty moralne" Vitez będzie w stanie przyjąć... ;-)
Paczka dziś dotarła. Na szczęście kurier zdążył przed moim wyjściem z domu (ale gdybym się pół godziny wcześniej obudził...).
PILOTY MOŻNA ODBIERAĆ OSOBIŚCIE DZIŚ MIĘDZY 18-20 I JUTRO 8-10!
Miejsce odbioru: Torwar i okolice (Rozbrat, przystanek 'Śniegockiej' ). Wszystkim zainteresowanym odbiorem osobistym ślę tel na PW.
W innych godzinach niestety mam dziś już zaplanowany czas (mogliby wczoraj dostarczyć a nie tak na ostatnią chwilę przed wyjazdem wszystko) i nie będzie mnie w domu a jutro po 10tej wyjeżdżam.
No sprawiłeś się Vitez.
Jak będziesz w Trójmieście masz browar.
A na to osobiste rozdawanie nie bierz wszystkich. Po Twojej informacji o miejscu odbioru może się tam zlecieć z całej W-wy ogromna rzesza "sympatyków CB i fotografii".Bądź czujny
![]()
Życzę Radosnych Świąt i fotogenicznego Nowego Roku
Janusz
A co z tymi którzy nieosobiście odbieraja?
W sensie kiedy wyślesz? (albo kiedy wysłałeś?)
6DII + 17-200/2,8L