30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
Manfrotto 055XproB+488RC2
Swoja droga niezle! Sklep pewnie 300 % zarobi na kazdym z nich![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
http://cgi.ebay.co.uk/WIRELESS-REMOT...QQcmdZViewItem
19 funciaków lub 40$ z przesyłką z HK = ok 100zł ...
Chyba się skuszę...
Heh.. niecaly miesiac temu
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=254982275
i nikt nie chcial kupowac.....
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
no to nie tylko Ty bo juz sie zorientowalem ze wiecej osob chce. Nie bede pisal po nikach ale rysiaczek tez cos mi przed chwila wspominal ze moze by sie podpial. Skoro mozna cala partie zamowic to w ogole koszta wysylki wyjda zadne. Moze skrzyknijcie w watku ze chcecie kupic. Ze sklepem to roznie bywa. Przykladowa Fotobasia tez niby cos obiecuje a potem jak czytalem to termin realizacji rozny.
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 08-11-2007 o 17:28
Jarek
Przeciez od 19,99$ nie ma cla. Clo jest powyzej 20$
Na paczce raczej nie pisza wartosci razem z przesylka.
Sam sie skusze.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Moze i ja bym sie przylaczyl.
A przy okazji. Jak sie realizuje dlugie bulb czyms takim? Tylko trzymajac? Bo nie widze blokady mechanicznej.
Ostatnio edytowane przez mrek ; 08-11-2007 o 18:31 Powód: Automerged Doublepost
Pozdrawiam
Marek
-----------
canon user
Pewnie mógłbym masowe zamówienie złożyć ale musiałbym otrzymać najpierw wpłaty z góry z powodu ograniczonych środków na karcie.
no to ja sie niniejszym deklaruje 8)
dajmy moze pare dni ew. chetnym na dopisanie sie do listy a potem wplacimy Vitezowi na konto fundusze i pozostanie juz tylko czekac :grin:
na marginesie sory Vitez, ze tak Cie wrabiam w to zamowienie, ale nie mam konta na "ebaju" (dla jednego zamowienia raczej ze nie warto go zakladac) i stad moje "pasożytnicze" nastawienie![]()