Pokaż wyniki od 1 do 10 z 271

Wątek: Fotografowanie ze statywu; wireless remote

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrek Zobacz posta
    A przy okazji. Jak sie realizuje dlugie bulb czyms takim? Tylko trzymajac? Bo nie widze blokady mechanicznej.
    Patrząc po zdjęciu to pilot jak najbardziej ma przycisk "przesuwny" .

Cytat Zamieszczone przez Diabeł Zobacz posta
    a jak będzie wyglądała sprawa z cłem. Bo jednorazowe zamówienie na wartość19.90$ nie podlega ocleniu jak ktoś wcześniej pisał. Jeżeli zrobimy zbiorowe zamówieni to koszty przesyłki się pomniejszą ale czy nie zdarzy się tak że wartość wtedy będzie większa i przesyłka może zostać oclona.
    Trzeba podpytać kolegów w UK czy odbiorą przesyłkę i wyślą do Polski, ja już niektóre swoje kontakty ruszyłem. Trochę zwiększy to koszta wysyłki ale przy kilku/nastu chętnych to nie wyjdzie i tak dużo.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak na razie mamy prawie 10 chętnych:

Kubak82
    rysiaczek
    mrek
    marek_k +
    Diabeł
    oszołom
    arturs +
    oszin +

Ci z plusami potwierdzili wpłatę z góry. Transport HK->UK i UK->PL już w trakcie załatwiania więc o cło nie ma co się obawiać. Poczekam jeszcze ze 3-4 dni i zamykam listę chętnych, potem obliczę cząstkową kwotę (będą już wtedy znane pełne koszta przesyłki) poczekam ze 2-3 dni na przelewy i pod koniec przyszłego tygodnia zamawiam.

EDIT: Dałem też ogłoszenie w podforum Sprzedam: http://canon-board.info/showthread.php?t=27515

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Używam (na razie to może za wiele powiedziane) dokładnie takiego samego pilota radiowego jak chcecie zamówić, tyle, że do modelu 400d. Przycisk nie jest przesuwny i bulb realizuje się pewnie w inny sposób. Mogę to sprawdzić, ew. pomóc w innych kwestiach technicznych. Sam zastanawiam się jeszcze nad dołączeniem do zamówienia ze wZględu na planowaną zmianę korpusu.

Uprawnienia umieszczania postów