Jak bede mial troche wolnego $ to zamowie sobie 5, a potem na allegro po 149 puszcze :P
Jak bede mial troche wolnego $ to zamowie sobie 5, a potem na allegro po 149 puszcze :P
6DII + 17-200/2,8L
czy ktos przesylki jeszcze nie dostal?\
bo czekam i czekam i mam obawy ze nigdy nie dojdzie![]()
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
nikt?
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
Pewnie nasza kochana i jedynie slusznie nam panuaca Poczta.
Mordo Ty moja !
Moj odbiornik dostaje dziwnej bezwladnosci. Po wcisnieciu pilota na I poziom, odbiornik zapala zielona lampke i trzyma ja 2-3 sek lub dluzej po zwolnieniu. Tak samo sie dzieje jesli za pomoca pilota zwolnie migawke.
Wykluczam blad pilota bo slysze w glosnikach kiedy nadaje. Bateria ma 2,98 V
Spotkal sie ktos z takim dzialaniem?
Pozdrawiam
Marek
-----------
canon user
mam pytanie - może ktoś wpadł sposobem "makgajwerowym" na jakiś futerał albo inne opakowanie do owego zestawu - pałęta mi się to w kieszonce plecaka i tak myślę że guziczki to się tam cały czas naciskają.
Czy ktoś już wykończył baterię? Na jak długo wystarcza?
30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
Manfrotto 055XproB+488RC2
Ja wpadłem na pomysł McGywera. Kupiłem swego czasu świetna torbę FOMEI. Tam były dwie saszetki na baterie, filmy itd. Mocowane one są na rzepy.
I akurat w swoich czeluściach jedna mieści pilota a druga odbiornik. Mocuje je na rzepy w plecaku lub torbie i nic mi nie nie majta. Saszetki są zamykane na suwaki. Można oczywiście ten pomysł wykorzystać jako wzór i np kupić najmniejsze (dopasować do wielkości) pokrowce do kompaktów, przykleic rzepy i sprawa załatwiona.:wink:
Vitez,
a moze mialbys siłę i ochote powtorzyc te akcje?
(jest co prawda oferta sklepu fotohobby ktora wynosi 155PLN, lecz obecnie nie maja modelu do 40D i moze w przeciagu 2,3 tygodni bedzie lub nie).
Pozdrawiam
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Minęło prawie pół roku od tej akcji a kilka pilotów jeszcze u mnie leży. Nie kojarzę już czy to jakieś nieodebrane czy kilka zapasowych co zamówiłem. Jest ich 3 albo 4 - teraz jestem w pracy, ale rano sprawdzę i napiszę ogłoszenie w dziale Sprzedam, tak więc jak jeszcze ktoś jest chętny to może się szykować.