pewnie byla przypadkiem na drodze do Bielska ;pNo i nie ma co się bać - przesyłka OPEKiem z Łodzi do Wasrzawy dotarła błyskawicznie i kontakt z kurierem bezproblemowy.
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
W moim pilocie nie było tej folii, więc na siłę jej nie szukajcie
I mały OT: UPS w zeszłym tygodniu przestał obsługiwać klientów gotówkowych![]()
No jak widac roznie to wyglada. Ja pisalem o folii baterii, co w sumie prawidlowo bo jesli jest zdjeta to automatycznie zaczyna sie pobor mocy.
Napisalem tez w celu ze jesliby sie zdarzylo ze komus nie zadziala, to zeby najpier sprawdzili baterie czy nie ma oslonki zanim beda pisac do Viteza ze cos nie tak
Jedyny minus tego samozadowyzwalacza to taki , ze jak 5 osob z nimi uda sie na koncert i przypadkowo 2 beda mialy te same ustawienia to zaczyna sie wzajemne wyzwalanie aparatowNiby kombinacji 16 (4 do kwadratu) ale jak kilka osob zaczyna kombinowac zeby miec "wyjatkowo" ustawiony to juz sie zdarzalo ze te wyjatkowe ustawienia to byly "wiekszosciowe"
)) Polecam uzytkowanie na zlotach CB
![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
BTW, masz Vitez jakieś informacje, na jakim etapie jest transakcja?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
A mogłem eskortować ten szmal...![]()
I przesyłkę z powrotem...
:-x
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."