Strona 10 z 28 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 271

Wątek: Fotografowanie ze statywu; wireless remote

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kołaj Zobacz posta
    Witam!
    Vitez, czy mógłbyś mnie jeszcze dopisać?:neutral:
    Last but not least .

LISTA ZAMKNIĘTA!

I tak - jeśli jest napisane że zamknięta to zamknięta. Wszelkie posty czy PW klasy "ale jeszcze tylko ja" będą ignorowane. Na tyle długo zbieraliśmy listę (prawie tydzień) że było sporo czasu na dopisanie się.

Jutro (14.11) wieczorem, po dalszych negocjacjach i szacunkach co do kosztów wysyłki wysyłam PW z danymi do wpłaty i kwotą.
    W zamian oczekuje zwrotnego PW z adresem do wysyłki w Polsce/deklaracja odbioru osobistego (tylko Warszawa). Możecie się między sobą dogadać jeśli kilka osób w tym samym mieście mieszka ale nie będę przekalkulowywał kosztów wysyłki - dzielę równo przez ILOŚĆ CHĘTNYCH (nie ilość sztuk).

Jeśli ktoś sie chce wycofać to niech da znać.

Ostatni raz zwracam uwagę - jest to wyzwalacz typu N3, czyli do 10D, 20D, 30D, 40D, 5D, wszelkich jedynek, analogowych EOS3 i jedynek itp. Jeśli ktoś przez pomyłkę ma coś "mniejszego" (350D, 400D) to niech się wycofa - po złożeniu zamówienia nie biorę odpowiedzialności za nietrafione zamówienia.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ostatni raz zwracam uwagę - jest to wyzwalacz typu N3, czyli do 10D, 20D, 30D, 40D, 5D, wszelkich jedynek, analogowych EOS3 i jedynek itp. Jeśli ktoś przez pomyłkę ma coś "mniejszego" (350D, 400D) to niech się wycofa - po złożeniu zamówienia nie biorę odpowiedzialności za nietrafione zamówienia.
    Ale do 350D czy 400D wystarczy przelutwać wtyczkę na minijacka
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Ale do 350D czy 400D wystarczy przelutwać wtyczkę na minijacka
    Ale po co jak ten sam sprzedawca w odrobinę niższej cenie ma te same wyzwalacze ale dla 350D/400D. Tyle że użytkownicy tych aparatów muszą się sami zebrać. Ja akcję zorganizowałem niby przy okazji bo sobie do 40D kupuję ale zadziwiająco duże zainteresowanie wyszło.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale po co jak ten sam sprzedawca w odrobinę niższej cenie ma te same wyzwalacze ale dla 350D/400D. Tyle że użytkownicy tych aparatów muszą się sami zebrać. Ja akcję zorganizowałem niby przy okazji bo sobie do 40D kupuję ale zadziwiająco duże zainteresowanie wyszło.
    Informuję jakby ktoś się pomylił, że nie ma tragedii bo wystarczy zmienić wtyczkę i hula
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Informuję jakby ktoś się pomylił, że nie ma tragedii bo wystarczy zmienić wtyczkę i hula
    Ale nie każdy potrafi lutować .

fotodeo
    Guest

Domyślnie

Do wszystkich co mogą pomóc.Posiadam 30D i powstał problem... mianowicie czesto się wyłącza, zdjęcia w pionie mogę zrobić, po 2-3 sek. wszystko zanika, nie można wyzwolic spustu migawki, co jakiś czas świeci się kontrolka karty.Czy może któryś z szanownych użytkowników spotkał się z tym problemem???- Pozdrawiam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blickwn Zobacz posta
    Proszę o dopisanie, płacę z góry.
    Dzięki Vitez.
    Czy mógłbyś włączyć opcję otrzymywania PW w profilu? Jako jedyny z całej listy masz to wyłączone a nie chcę sobie bałaganu dołożyć rozdrabniając się na różne formy kontaktu.

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

Pieniazki poszly, mam nadzieje ze to dobry zakup
    Zeby tak obiektywy hurtowo w fajnych cenach kupowac
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez illy Zobacz posta
    Pieniazki poszly, mam nadzieje ze to dobry zakup
    Zeby tak obiektywy hurtowo w fajnych cenach kupowac
    Pewnie tą samą drogą (z HK do UK, z UK do PL) by się dało w rozsądnej cenie coś znaleźć... ale z gwarancji nici i za duże obroty by się za to brać .

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

ehhhh a sie czailem na 70-200 2.8 albo f4 is :P:P:P
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Strona 10 z 28 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów