Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Wyposażenie studia - co wybrać

Mieszany widok

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

moze ja te interfity mam za krotko Co do ciezaru sofboxow do mozliwosci udzwigu to sie zgodze. Ten skobelek do dopinania s-type czesto doprowadza mnie do pasji. Aczkowiek za ta cene nie maja rownych wg mnie.

Wielce godne zaisteresowania sa Alienbees z USA - swietna renoma na dpreview i niska cena.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    Co do ciezaru sofboxow do mozliwosci udzwigu to sie zgodze.
    W Elfo też miałem ten problem (z tym, że tam były naprawdę masywne softboxy), więc nie dotyczy on tylko najtańszych produktów.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    moze ja te interfity mam za krotko Co do ciezaru sofboxow do mozliwosci udzwigu to sie zgodze. Ten skobelek do dopinania s-type czesto doprowadza mnie do pasji. Aczkowiek za ta cene nie maja rownych wg mnie.

Wielce godne zaisteresowania sa Alienbees z USA - swietna renoma na dpreview i niska cena.
    nie no generalnie to i tak jestem zadowolony bo cena miodzio a majsterkować lubię i ten szybki Recycle Time...
    teraz muszę kupić jakiś tani Ringflash, ma może ktoś jakieś sugestie ?

Uprawnienia umieszczania postów