Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
Wiele się zastanawiałem jakie szkło kupić, tyle że czasem właśnie lepiej zapytać, co inni sądzą, mają inny pkt widzenia, i czasami rzucają na temat zupełnie inne światło, i dzięki temu tematowi zdecydowałem się nie na jedno drogie szkło lecz na 4 tańsze, choćby to już w jakiś sposób pomogło mi w wyborze.
Nie pozwalam decydować innym o swoich finansach, po prostu zapytałem o radę, jak inni sądzą, jedne opinie odrzucałem z góry, nad innymi się zastanawiałem, więc to nie tak że pozwalam, po prostu słucham rad.
Chyba obydwojgu nam trochę puściły nerwy

Wiesz, mnie sie po prostu wydaje ze Vitezowi chodzi dokladnie o to co i mnie jak pisalem wczesniej. Sprowadzasz 4 szkielka, a wyglada jakbys calego Tira mial przywiezc i zastanawiasz sie jakim szklem go wypchac. Moze po prostu czas zakonczyc ankiete, wybrac 4 z najwieksza iloscia glosow i teraz szukac od razu chetnych na to szklo. A Ty tak zwlekasz i zwlekasz. Mnie sie wydaje ze prosciej Ci bedzie ustalic cene konkretna za ile jakie szklo sprzedasz i zamiast tracic czas na kolejne glosy w malo wiarygodnej ankiecie, moze po prostu poszukac pewnych osob. No chyba ze planujesz dac na Allegro.

Troche to tak faktycznie wyglada jakbys prosil ludzi - Powiedzcie co mam kupic zeby dobrze sprzedac i duzo zarobic. Nie rozumiem takiego podejscia ale jak to mowia - twoj cyrk - twoje malpy. Dlaczego pytasz ludzi czy jesli cena =14 to ty chcesz za 12 i czy to bedzie ok. Co z ciebie za "biznesmen" skoro nie wiesz co przywiezc a tym bardziej za ile sprzedac. Jak juz polecisz do US, to skad np. JA mam wiedziec za ile kupisz szklo i na ile byc nastawionym. Jak ja sprowadzalem szklo dla sebie to sasiad mi powiedzial - szklo jakie chcesz sprowadze Ci za tyle i tyle, jesli pasuje to ok, jak nie to szukaj dalej. I jest sprawa klarowna. Ja sie godze na cene , on zobowiazuje sie za taka sprowadzic.