Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Łazienki warszawskie też niebezpieczne

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszard_ochódzki Zobacz posta
    Dzięki MariuszM. o te przepisy własnie chodziło (nie miałem czasu wczoraj zajrzeć do ustawy). To mam nadzieje wyjaśnia wszystko w temacie.

Do MateuszZ:

Czy masz jakieś doświadczenie? Napadł Cię ktoś, a Ty mu połamałeś gnaty?

Zapewne nie i zapewne nie wiesz, że w wielu sprawach ofiara napadu ma gorzej niż napastnik bo w Polsce jest do **** prawo.

Nikt nie mówi żeby wszystko oddać i dać mu jeszcze numer telefonu na przyszłość, ale jeśli piszesz, że ..."Naprawde wolicie oddać plecak warty 30 tys zł, na który ciułaliscie np. 4 lata niż bać się, że temu sk.. coś się stanie? A jak Wam się coś stanie?" ... to znaczy, że nie masz pojęcia, że możesz zabić człowieka (tak złodzieja i drecha) i pójść do paki i wtedy będziesz miał plecak za 30k ale w domu i nic Ci po nim.

Cel mojej wypowiedzi jest taki: Agresja to bardzo niebezpieczny stan, w którym bardzo łatwo przekroczyć pewną cienką linie po której może nie być już odwrotu. I uwierz mi wiem co piszę bo znam kilka takich przypadków.

Ja nie pisze, że udeżałbym tak, żeby go zabić. ( chociaż nie twierdze też, że nie chciałbym żeby mu pianino spadło na głowę za rogiem )
    Wiem, że istnieje taka szansa, ale wydaje mi się że większa szansa jest że ty będziesz miał bliznę do końca życia.

aha , odpowiadam:

-ja dostalem bez powodu po ryju, bo jakieś buce się przed laskami popisywali, Ja byłem jeden, ich pięciu.. W biały dzień, na srodku rynku w Krakowie.

-mój kuzyn wyskoczył z portfela i komórki, bo go jakis drech zastraszył nożem 100m od jego mieszkania w przełączce, niedało się uciekać ...

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Co do legalności "batonów" - fajnie się porobiło na Allegro. Kiedyś były normalnie powystawiane na aukcjach, a teraz można kupić tylko "rękojeści i kabury" Link

Uprawnienia umieszczania postów