m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Oj Vitez a Ty znowu jak ten wozny gdy dzieci zadeptaly podloge bo padal deszcz :grin: :grin: :grin:
deszcz pada od czasu do czasu, a dzieci na forum codziennie kilka nowych przybywa a i stare sa malo reformowalne![]()
![]()
jaki z tego moral .... kup sobie wieksza miotle :grin:![]()
a propos ostatnio mialem klienta ktory powolujac sie ze nalezy do CBTM (Canon Board Team Member) -niezle sobie to wymyslil .... polemizowal ze mna ze musi dostac rawa do zdjec ode mnie bo na CBTM - ustalono takie standardy![]()
![]()
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
A spójrz no na podpis pod nickiem. I osobne jazdy to na priva proszę, chyba że czujesz jakąś dziwną potrzebę właśnie w ten sposób zaistnieć.
To jeszcze niech tacy klienci mają jakieś pokrycie na swoją postawę roszczeniową.a propos ostatnio mialem klienta ktory powolujac sie ze nalezy do CBTM (Canon Board Team Member) -niezle sobie to wymyslil .... polemizowal ze mna ze musi dostac rawa do zdjec ode mnie bo na CBTM - ustalono takie standardy![]()
![]()
Właśnie przeglądam allegro i patrzę na ceny EOSa 40D. Znalazłem korpus za 3550zł nowy z dwuletnią gwarancją i do tego canon zwraca 270zł. Cena ostatecznie wychodzi na 3280 zł czyli tyle ile 3 miesiące temu kosztował EOS 30D... Jestem w szoku.
http://allegro.pl/item275509194_apar...ja_2_lata.html