Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: O cenach 40D

Dopiero zaczyna

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Ja obstawiam przy swoim i luty - okolo 3K za 40d.A co do polityki Canona hmm jeżeli ceny konkurencyjne idą w dół to Canon tutaj za dużo do powiedzenia nie ma.Jest zmuszony obniżyc ceny. Nie wiem czy zauważono - podczas gdy Canon zrobił promocje z Cashback'iem inne firmy poszły też tym krokiem.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    Właśnie przeglądam allegro i patrzę na ceny EOSa 40D. Znalazłem korpus za 3550zł nowy z dwuletnią gwarancją i do tego canon zwraca 270zł. Cena ostatecznie wychodzi na 3280 zł czyli tyle ile 3 miesiące temu kosztował EOS 30D... Jestem w szoku.

http://allegro.pl/item275509194_apar...ja_2_lata.html
    kontaktowałem się z tym allegrowiczem. okazuje się, że sprzęt można odebrać osobiście w foto sklepie na ul. karmelickiej 8 lub umówić się na zakup gdzieś w okolicy.

ci co mieszkają w krakowie i noszą się z takim zamiarem mogą spróbować szczęścia. cash back + 24 miesiące gwarancji.

knoxville
    Guest

Domyślnie Canon 40D za 450$

Dziś w poszukiwaniu sprzętu natrafiłem na sklep w USA w którym nowy canon 40D kosztuje... 450$. Rozpiętość cenowa jest spora i nie wiem z czego to wynika. Ceny się wahają od wspomnianych 450$ do 1300$ - samo body.

Tu załączam link do sklepu http://www.expresscameras.com/prodet...919974&start=1

Mam koleżankę w USA która wraca za miesiąc i może mi przywieźć, ale cena o tyle fajna i tak samo podejrzana. Sklep ma dużo dobrych opinii, to fakt, ale skąd taka rozbieżność w cenach? Ktoś mi wyjaśni?

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

knoxville
    Guest

Domyślnie

Ha... no właśnie. Też poszperałem w sieci i znalazłem fora gdzie psy wieszają na tym sklepie. Heh, nie ma nic za darmo...

Jako przestroga (amerykańskie forum foto)

A czy cena 879$ za 40D body to już jest ok czy nadal podejrzane?

Dodano po 5min:
    No tu podobnie. Na forach jest dużo negatywnych opinii o nich. Aparaty sprzedawane są bez oryginalnych baterii i ładowarek lub po zamówieniu doliczane są automatycznie większe koszta - bez uzasadnienia.
    Opinie
    Ostatnio edytowane przez knoxville ; 30-11-2007 o 12:11

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Praktyka jest taka że można znaleźć ceny minimalnie niższe niż w B&H czy Adoramie, ale to jest kilkanaście - kilkadziesiąt dolarów maks. Jak się z tego robi kilkaset, to znaczy że to oszuści. Cudów nie ma.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony

Domyślnie

Ciekaw jestem kiedy w naszym kraju nadejdą czasy , kiedy ludzie w końcu uświadomią sobie, że za darmo to tylko po ryju można dostać...
    Ale jak to ktoś stwierdził "naiwnych nie sieją..."

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Ciekaw jestem kiedy w naszym kraju nadejdą czasy , kiedy ludzie w końcu uświadomią sobie, że za darmo to tylko po ryju można dostać...
    (....)
    A i z tym czasem bywają problemy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany

Domyślnie

Zwłaszcza, że sprzedawca ma bogaty dorobek...Kupuj, powodzenia.

Fak - to było do ,,asdfasfd'' - 2 strony temu, gdy zachwycił się ofertą allegro przepraszam

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów