Zmylił mnie napis "stronka w przygotowaniu"
gratuluję fotek. Dla mnie coś takiego jest właśnie przepustką do poważnej dyskusji.
Pozdrawiam
Zmylił mnie napis "stronka w przygotowaniu"
gratuluję fotek. Dla mnie coś takiego jest właśnie przepustką do poważnej dyskusji.
Pozdrawiam
regulamin pkt 8
Strona, do której podaję link nie jest moja, a mojego kolegi, dla którego robie zdjęcia. Jest na niej kilka fotek innych ludzi, ale zdecydowana wiekszosc to moje.
Nie przyjmuję żadnych żali odnośnie samej strony, możemy komentować jedynie zdjęcia.
Jak coś wiem lub mam jakieś wnioski to się nimi dzielę, czytając to forum oczekuję i spodziewam się różnych opinii. Po to jest forum.
www.mm-studio.pl
Ostatnio edytowane przez donald7000 ; 25-12-2007 o 23:51
Witam
mam do was pytanie czy warto dać na ISO 1600 lub 800 w kosciele przy fotkach gdy kosciół jest oswietlony tylko w prezbiterium.
Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
Nie ma złotej recepty. Musisz sam ocenić, czy zastane warunki oświetleniowe będą wystarczające do fotografowania bez flesza z wysokim ISO. Jeśli nie może lepiej dopalić fleszem przy ISO np 400?
I jeszcze jedno - w niektórych sytuacjach ziarno może być walorem a nie wadą fotografii. To moje zdanie i niekoniecznie trzeba się z nim zgadzać.
Jak mawiają Rosjanie: każdy ma swój smak![]()
regulamin pkt 8