Cały ten wątek jest świetny, ostatnia seria też mi sie podoba, nurtuje mnie tylko jedno - jakim aparatem focisz ?
Cały ten wątek jest świetny, ostatnia seria też mi sie podoba, nurtuje mnie tylko jedno - jakim aparatem focisz ?
Stary swietne foty, ja coraz bardziej zauwazam widoczna roznice pomiedzy 400 a 40d. Mysle ze niedlugo to znecanie sie nad 400 bedzie trwac.
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Drugie fajne. Aczkolwiek ja wole koncerty w kolorze.
Nie wyrzucił Cię z koncertu? Bo jak ja ostatnio byłem i jeszcze parę osób foto to kazał nam spieprzać...
pucha i grucha
Na drugim - zdaje się - mówi "spieprzaj dziadu":wink:
![]()
Ostatnio edytowane przez terminator ; 02-03-2008 o 19:27
Też wolę w kolorze ale oświetlenie było tak tragiczne że nie było o tym mowy. A co do fotek to nie było problemu, bardzo wyluzowany gość.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na drugim uśmiechnięty podszedł do mnie, zatrzymał się i zapozował. Nie sądzę by myślał w tym momencie "spieprzaj dziadu".
Ostatnio edytowane przez amroz ; 02-03-2008 o 21:15 Powód: Automerged Doublepost