Dlaczego zdjęcia mi się tutaj nie wyświetlają, a strona ma przekroczony limit transferu ? :< Chętnie bym obejrzał te cuda.
no i pierwsze moje zdjęcie z 135/2L
no cholera nie wygląda na 135L może powinieneś spróbować ze światłem zastanym ? bo jak bys nie napisał to bym nie wiedział źe to 135L który wg MMM:
a ta fota nie "zjada" żadnej zdjęcia z mojego białego zooma,
kadr też nie porywa - jest jakoś za ciasno...
ale myślę że się rozkręcisz z tym szkiełkiem tylko proszę wyjdź na zewnątrz, bo gabaryty pomieszczenia i za ostre światło nie wpływają na atrakcyjność tej foty ...
sorry za tą łyżkę dziegciu, ale to tylko z wybitnej sympatii do twojej twórczości, żeby nie było że I don't care ... z ukłonami
Adam Van Murderowski
Dzięki za szczerość. Dałes mi troszke do myślenia choć na dzień dzisiejszy to jestem zadowolony z tego zdjęcia. Moze to skażenie autorskie oprostu bo wiadomo że inaczej widze to ja a inaczej ludzie z zewnątrz. To fakt że pomieszczenie było bardzo ciasne i niedało sie jakoś szczególnie powalczyć. To dośc nowy nabytek więc przećwicze go kiedyś równiez ze światłem zastanym. Teraz w polsce okropna pogoda to chce sie pstryknąć choćby z lampką w domu.
Dzieki!
Pozdrawiam!
Świetna galeria.
Gratuluję ciekawego "dorobku".
Portrety świetne. Związane z zajęciami modeli.
Dobrze wywarzona kolorystyka i kompozycja.
Twoje portrety sa naprawdę żywe
Pozdrawiam.
kurde ja to bym się zamienił bo słońca mam do obrzygania cały rok !
mam mała sugestie, bo zawsze chciałem zrobić takie zdjęcie tylko brzydkiej pogody brak, otóż weź na zewnątrz jedna ze swoich pięknych modelek ubierz ja ciepło, ale tak, by mogła zrzucić na chwilę zdjęcia swoja garderobę, ustaw ekspozycje na brzydką pogodę może nawet nie doświetlaj trochę np-1EV a modelkę doświetl 580EX z parasolką lub nawet lepiej z softboxem ... strzelając z 135 stań na tyle daleko by złapać jej całą postać f2 i dystans zapewni ci GO na całej postaci i da piękny bokeh ... najlepiej jak by wiało albo padało a w tle jakaś wiejska kapliczka lub cmentarz, pozdrawiam
AdaM
pozdrawiam
Fajnie, fajnie amroz. Wyrastasz w moich oczach na takiego dolnośląskiego Komaryczkę. Z tym, że w tekście o tobie napiszą: "wykorzystywał seksualnie siostry oraz związane z zakonem dziewczęta, a następnie je fotografował"![]()
http://media.wp.pl/kat,37978,wid,875...l?ticaid=1548c
Pozdrawiam.