Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 162

Wątek: [amroz] moja galeria

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    dla mnie pełen wypas Amroz! niedługo będe musiał zrobić plakat jakieś Pani do reklamy obuwia damskiego i chyba ściągne od Ciebie pozy
    Jak ustawiłeś lampy i co zrobiłeś w obróbce?
    lampy to 2 x canon 580ex na statywach z parasolkami wyzwalane z transmitera . pierwsza centralnie z przodu a druga z prawej. po lewej duża blenda. co do obróki to tylko kontrast i lekkie ściągnięcie koloru.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dlaczego zdjęcia mi się tutaj nie wyświetlają, a strona ma przekroczony limit transferu ? :< Chętnie bym obejrzał te cuda.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dlaczego zdjęcia mi się tutaj nie wyświetlają, a strona ma przekroczony limit transferu ? :< Chętnie bym obejrzał te cuda.
    Sorki wielkie ale limit na ten miesiąc mam przekroczony. Zapraszam 1 lutego.
    Pozdrawiam!

Uzależniony

Domyślnie

no i pierwsze moje zdjęcie z 135/2L

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

no cholera nie wygląda na 135L może powinieneś spróbować ze światłem zastanym ? bo jak bys nie napisał to bym nie wiedział źe to 135L który wg MMM:

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    To ja ci coś podeślę ze 135/2L i 200/2.8LII to zobaczysz co to jest powalający kontrast, kolor i plastyka na pełnej dziurze :-). Ten pierwszy na f/2 zjada 70-200/2.8 na śniadanie :-)
    a ta fota nie "zjada" żadnej zdjęcia z mojego białego zooma,
    kadr też nie porywa - jest jakoś za ciasno...
    ale myślę że się rozkręcisz z tym szkiełkiem tylko proszę wyjdź na zewnątrz, bo gabaryty pomieszczenia i za ostre światło nie wpływają na atrakcyjność tej foty ...
    sorry za tą łyżkę dziegciu, ale to tylko z wybitnej sympatii do twojej twórczości, żeby nie było że I don't care ... z ukłonami
    Adam Van Murderowski

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    no cholera nie wygląda na 135L może powinieneś spróbować ze światłem zastanym ? bo jak bys nie napisał to bym nie wiedział źe to 135L który wg MMM:

a ta fota nie "zjada" żadnej zdjęcia z mojego białego zooma,
    kadr też nie porywa - jest jakoś za ciasno...
    ale myślę że się rozkręcisz z tym szkiełkiem tylko proszę wyjdź na zewnątrz, bo gabaryty pomieszczenia i za ostre światło nie wpływają na atrakcyjność tej foty ...
    sorry za tą łyżkę dziegciu, ale to tylko z wybitnej sympatii do twojej twórczości, żeby nie było że I don't care ... z ukłonami
    Adam Van Murderowski
    Dzięki za szczerość. Dałes mi troszke do myślenia choć na dzień dzisiejszy to jestem zadowolony z tego zdjęcia. Moze to skażenie autorskie oprostu bo wiadomo że inaczej widze to ja a inaczej ludzie z zewnątrz. To fakt że pomieszczenie było bardzo ciasne i niedało sie jakoś szczególnie powalczyć. To dośc nowy nabytek więc przećwicze go kiedyś równiez ze światłem zastanym. Teraz w polsce okropna pogoda to chce sie pstryknąć choćby z lampką w domu.
    Dzieki!
    Pozdrawiam!

Awatar elviscox
    Miasto
    Poznań / Kłodzko

Domyślnie

Świetna galeria.
    Gratuluję ciekawego "dorobku".
    Portrety świetne. Związane z zajęciami modeli.
    Dobrze wywarzona kolorystyka i kompozycja.
    Twoje portrety sa naprawdę żywe

Pozdrawiam.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elviscox Zobacz posta
    Świetna galeria.
    Gratuluję ciekawego "dorobku".
    Portrety świetne. Związane z zajęciami modeli.
    Dobrze wywarzona kolorystyka i kompozycja.
    Twoje portrety sa naprawdę żywe

Pozdrawiam.
    dzieki! Staram sie żeby żyły. Staram się nierobić lekkich i naturalnych portretów. Wole reżyserie i nic na to nie poradzę. Nawet jeśli jest w nich sztucznośc i nienaturalnosc to znaczy że tak miało być.
    Pozdrawiam!

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    Dzięki za szczerość. Dałes mi troszke do myślenia choć na dzień dzisiejszy to jestem zadowolony z tego zdjęcia. Moze to skażenie autorskie oprostu bo wiadomo że inaczej widze to ja a inaczej ludzie z zewnątrz. To fakt że pomieszczenie było bardzo ciasne i niedało sie jakoś szczególnie powalczyć. To dośc nowy nabytek więc przećwicze go kiedyś równiez ze światłem zastanym. Teraz w polsce okropna pogoda to chce sie pstryknąć choćby z lampką w domu.
    Dzieki!
    Pozdrawiam!
    kurde ja to bym się zamienił bo słońca mam do obrzygania cały rok !
    mam mała sugestie, bo zawsze chciałem zrobić takie zdjęcie tylko brzydkiej pogody brak, otóż weź na zewnątrz jedna ze swoich pięknych modelek ubierz ja ciepło, ale tak, by mogła zrzucić na chwilę zdjęcia swoja garderobę, ustaw ekspozycje na brzydką pogodę może nawet nie doświetlaj trochę np-1EV a modelkę doświetl 580EX z parasolką lub nawet lepiej z softboxem ... strzelając z 135 stań na tyle daleko by złapać jej całą postać f2 i dystans zapewni ci GO na całej postaci i da piękny bokeh ... najlepiej jak by wiało albo padało a w tle jakaś wiejska kapliczka lub cmentarz, pozdrawiam
    AdaM
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Fajnie, fajnie amroz. Wyrastasz w moich oczach na takiego dolnośląskiego Komaryczkę. Z tym, że w tekście o tobie napiszą: "wykorzystywał seksualnie siostry oraz związane z zakonem dziewczęta, a następnie je fotografował"

http://media.wp.pl/kat,37978,wid,875...l?ticaid=1548c

Pozdrawiam.

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów