Czas 1834 sekundy, f/9, 10mm, ISO 100 (tu pewny nie jestem ale tak w 75%, moge sprawdzic), bez filtrow. Nie polecam obszarow zabudowanych bo wyjdzie brzydka poswiata, nawet przy slabych swiatlach (widac to po prawej)!
Wyszlo mi tak.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tutaj chyba byla wielokrotna ekspozycja + skladanie. Widac nieciaglosci na sladach.
->maxbmx, szkoda, ze nie masz FF do tego fisza...![]()
Ostatnio edytowane przez dr11 ; 28-11-2007 o 15:16 Powód: Automerged Doublepost
.
Moje zdjęcia
RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)
no mnie kusi zrobienie takiego zdjeica...narazie plany i jakos nie moge zrealizowac ichmianowicie zima przy zamarznietych wydmach w lebie...tak z pare godzinek naswietlania....tylko ciagle te same problemu;D co robic na wydmach te 4 5 godzin zima!! no a pozniej wracac te 7 km ....
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
http://pizdaus.com/pics/n9BFMCj6JKvY.jpg
Znalazlem cos takiego jeszcze. Nie moje, nie ma exif wiec mozna tylko strzelac albo pytac kogos kto sie zna na astronomii. Ogolnie wydaje sie ciekawsze niz te na ktorych gwiazdy tworza kolo. Ale co kto woli. Mam nadzieje ze nie przeszkadza nikomu to ze wkolejam czyjes foty. Ta znalazlem na www.pizdaus.com. FOtka jest chroniona przed hotlinkowaniem wiec trzeba wkleic w pasek przegladarki a nie klikac.
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji