Fotoreporterka to trudna i brutalna działka fotografii - zabić, żeby zrobić zdjęcie i po 5 min. odjechać, brrr
Ja osobiście wolę*co innego, ale gratulacje za etat.
Fotoreporterka to trudna i brutalna działka fotografii - zabić, żeby zrobić zdjęcie i po 5 min. odjechać, brrr
Ja osobiście wolę*co innego, ale gratulacje za etat.
Pkt 8 regulaminu forum
Taka jest Agencja Gazetaniestety, mają dziwne zasady rekrutacji pracowników. Odezwij się na GG 7022524
Mateusz Książkiewicz
AG/AP
Canon i NIKON
Nowe zdjęcia w Galerii (szału nie ma :wink: ) ale to pierwsze próby i czas pleneru ograniczony.
Mateusz Książkiewicz
AG/AP
Canon i NIKON
m_wielebny a możesz pochwalić się jakąś fotą którą wydrukowała Gazeta? A druga sprawa, zastanawia mnie jak AG zatrudniła Cię na etat jako małoletniego...?
Co do ostatnich fotek, to zdecydowanie bez rewelacji. Kadry dość przypadkowe, przepalenia, nieciekawy balans bieli, brak gry świateł i cieni, dość to wszystko płaskie wyszło.
podpis...
Zdjęcie które wydrukowała to pierwsza strona dodatku Krakowskiego przedstawiające J.Majchrowski, J. Rokita, J.Sepioł (wielkie PO Krakowa) - listopad 2006 rok. A zatrudnienie na etat małoletniego w Polskim prawie jest dopuszczalne, jednakże wymiar godzin jest dużo mniejszy (fikcja) oraz nie może to powodować uszczerbku w nauce (czy jakoś tak)
Mateusz Książkiewicz
AG/AP
Canon i NIKON
U m_wielebnego zauważyłem jedno, co jest ważne w pracy reportera, a na forum nie widać. Na stronę wrzuca foty z każdego wydarzenia. Nie ważne czy są dobre, czy złe. I sądzę, że ta upartość doprowadzila go do tej pozycji![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Nowe zdjęcia:
II sesja kursu ceremoniarzy:
www.ksiazkiewicz.pl/ceremon.html
Mateusz Książkiewicz
AG/AP
Canon i NIKON
O boże.... Sorry ... Ale ja czegoś tutaj nie rozumię . Nic z tego mi się nie podoba i jako cały reportaż też nic specjalnego a napisałbym badziew...
Muszę przyznać racje przedmówcy, to wszystko nie wygląda ciekawie. Wiem jedno nie brakuje ci zapału a więc wszystko przed tobą, życzę ci powodzenia.