Dzieki, szkoda że koleś nie ma żadnych komentarzy.
Dzieki, szkoda że koleś nie ma żadnych komentarzy.
Dlaczego nie kupisz w sklepie?
Te ceny różnią się minimalnie (sprawdź ceny sklepowe i np. u Cichego); w sklepie a masz mozliwość dokładnego sprawdzenia.
Nabyłem ten obiektyw w jednym z krakowskich sklepów, sprawdziłem ostrość na tablicy (także BF i FF) i jestem b. zadowolony. Kiedyś kupiłem od pośrednika i gorzko pożałowałem.
Pzdr.
I.
Ja tam kupuje u Cichego![]()
6DII + 17-200/2,8L
Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
w Policach znalazłem jakieś artdeco 1350zł, także cena znośna. Myślisz że warto jechać do Berlina
Nie ma komentarzy bo to jest jego drugie konto na allegro
http://canon-board.info/showpost.php...9&postcount=15
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek
Zamówione u Cichego, jak dotrze się podziele się wrażeniami. Dzieki wszystkim za pomoc.
Ja za 1,5 h odbieram od Cichego
A w stopce już sobie wpisałem :P
6DII + 17-200/2,8L