Pokaż wyniki od 1 do 10 z 95

Wątek: Foto-Tronik - opinie

Mieszany widok

awygo
    Guest

Domyślnie

Właśnie dzisiaj odebrałem z Foto-Tronika 580 EX. Palnik dokonał żywota. Jest O.K. Wymiana trwała 1 dzień. Brawo! Żytnia wymiękła - proponowali 10 dniowy termin.
    Jedynie ta cena: 350zł trochę mnie rozłożyła. Ale najważniejsze, że szybko. Pewnie na Żytniej za ekspres zapłaciłbym 3 x więcej.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez awygo Zobacz posta
    Właśnie dzisiaj odebrałem z Foto-Tronika 580 EX.
    Jest O.K. Wymiana trwała 1 dzień. Brawo! Żytnia wymiękła -
    Pewnie na Żytniej za ekspres zapłaciłbym 3 x więcej.
    to juz jest nuuuuudne i zenujace.. znowu "nowy user zadowolony z serwisu"

czy wy myslicie ze to forum ogladaja rasowi idioci ?? numer stary, oklepany i zawsze przynoszacy piszacemu odwrotny skutek od zamierzonego..

ja podziekuje z gory za taki "serwis"

awygo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    to juz jest nuuuuudne i zenujace.. znowu "nowy user zadowolony z serwisu"

czy wy myslicie ze to forum ogladaja rasowi idioci ?? numer stary, oklepany i zawsze przynoszacy piszacemu odwrotny skutek od zamierzonego..

ja podziekuje z gory za taki "serwis"
    Nigdy nie byłeś nowy? A jaki to Twoim zdaniem MNIE miało przynieść skutek? Skoro nuuuuudne, to po kiego piszesz?
    Znowu stary wyga, który nie wie co to jest ISO.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Nigdy nie byłeś nowy? A jaki to Twoim zdaniem MNIE miało przynieść skutek?
    tobie żaden, serwisowi - "pozytywna" opinie.. posty chwalace serwisy na ktore ktos narzeka, piosane przez nowych userow - nie, to WCALE nie jest podejrzane

Skoro nuuuuudne, to po kiego piszesz?
    bo mi wolno, bo mam taki kaprys, bo nic Ci do tego :wink:

Znowu stary wyga, który nie wie co to jest ISO.
    skad ty sie gosciu urwales?? co ma piernik do wiatraka

awygo
    Guest

Domyślnie

Ależ oczywiście! Podejrzane! Może powinieneś odpocząć... Jestem tu nowy i być może pozostanę przy tym statusie, bo na codzień zajmuję się fotografowaniem, a nie psioczeniem na serwisy. A komu pomogły Twoje wypociny, "gospodarzu"? Ten post jest wyrazem podziękowania za szybką naprawę flesza. Obiecałem to Paniom z Foto-Tronika.
    Dotarło? Ech... nie spodziewałbym się...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Jestem tu nowy i być może pozostanę przy tym statusie, bo na codzień zajmuję się fotografowaniem, a nie psioczeniem na serwisy.
    rob co chcesz - nie obraz sie ale watpie czy kogokolwiek twoja decyzja obchodzi poza toba samym ;-) .. a co do drugiej czasci - to ja zjechalem zytnia ze do ****, ze dlugo i drogo

A komu pomogły Twoje wypociny, "gospodarzu"?
    ja tu nie gospodarze - nie wiem skad ci to do glowy przyszlo..

Ten post jest wyrazem podziękowania za szybką naprawę flesza. Obiecałem to Paniom z Foto-Tronika.
    kup im jeszcze kwiatki i czekoladki za to ze ci za kase lampe naprawili ;-) .. a na przyszlosc poczytaj sobie ile bylo sytuacji, ze serwis/sklep zakladal nowe konto i sam stawal w swojej obronie

Dotarło? Ech... nie spodziewałbym się...
    co moge powiedziec - kazdy mierzy swoja miara

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

aha, z mojej strony EOT

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ależ oczywiście! Podejrzane! Może powinieneś odpocząć... Jestem tu nowy i być może pozostanę przy tym statusie, bo na codzień zajmuję się fotografowaniem, a nie psioczeniem na serwisy. A komu pomogły Twoje wypociny, "gospodarzu"?
    To się zajmij dalej fotografowaniem. Na psioczenie nie masz czasu a na odpyskowywanie na zarzuty masz czas?
    Jak Cię fora internetowe nie obchodzą bo nie masz na to czasu, to i czyjeś zarzuty na Twój temat nie powinny Cię obchodzić, tym bardziej jeśli masz czyste sumienie. Tak więc rzeczywiście - koniec tematu proszę.

awygo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak Cię fora internetowe nie obchodzą
    To nie tak. Czytam, chociaż nie pisałem do tej pory. Bo nie miałem żadnych ISTOTNYCH doświadczeń z serwisami Canona. Z prostej przyczyny: fotografowałem w większości Minoltami.
    Teraz, kiedy mam cyfrówkę Canona (między innymi dzięki lekturze tego Forum), wszystkie Wasze opinie na temat serwisów są dla mnie wyjątkowo cenne. Wierzcie mi, że z duszą na ramieniu zaniosłem lampę do serwisu. I naprawdę jestem im wdzięczny za szybką naprawę, bo to była pożyczona lampa. Musiałem ją oddać właścicielowi sprawną.
    Nie sądziłem, że mój post zostanie tak odebrany. Ale mam nadzieję, że teraz moje intencje są już jasne.

Kubak82, nie obrażaj się za "gospodarza": w końcu to Ty nazwałeś mnie "gościem"
    Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni. Ale miejcie też na uwadze to, jak czuje się człowiek wrzucony do jednego worka z oszustami.

Sztama?

Uprawnienia umieszczania postów