Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 95 z 95

Wątek: Foto-Tronik - opinie

Domyślnie A ja jednak mam dobre doświadczenia z foto-tronik

Witam,

Ja mam jak najbardziej pozytywne doświadczenia z tym serwisem, w przeciwieństwie do Żytniej.

Zdarzyło mi się tak, że utopiłem na spływie 400d. Na Żytniej powiedzieli, że zepsute to i tamto m.in. płyta główna i generalnie nie ma sensu naprawiać. Następnego dnia oddałem do foto-tronika i okazało się, że trzeba tylko przeczyścić styki i wszystko będzie działać. Body działa i świetnie służy dzieciakom do nauki.

W moim przypadku fachowcom na Żytniej się nie chciało bawić z czyszeniem (ale mogliby to powiedzieć, a nie ściemniać, że coś zepsute), a tym z Żurawiej wręcz przeciwnie.

Pozdr, M
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez emc40 Zobacz posta
    Ja mam jak najbardziej pozytywne doświadczenia z tym serwisem, w przeciwieństwie do Żytniej.
    Wątek jak czytam jest gorący, więc żeby być dokładnie zrozumianym - dotyczy to tej jednek konkretnej sprawy utoponego body.

Z Żurawią do tej pory miałem ten jeden kontakt i było ok.
    Z Żytnią było więcej spraw i poza tą jedną wpadką byłem ogólnie zadowolony z usługi.
    Ostatnio edytowane przez emc40 ; 03-08-2011 o 10:24 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał
    Miasto
    wroclaw

Domyślnie

fototronik..FIRMA DRAMAT !!!
    USŁUGI WYKONYWANE NA BARDZO SŁABYM POZIOMIE,A TERMIN OCZEKIWANAIA NA SPRZĘT NAWET PRZY BARDZO PROZAICZNYCH NAPRAWACH TO MISTRZOSTWO SWIATA...POTRAFIĄ MIESIĄCAMI GRZEBAĆ SIĘ Z PIERDOŁĄ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aps1 Zobacz posta
    fototronik..FIRMA DRAMAT !!!
    USŁUGI WYKONYWANE NA BARDZO SŁABYM POZIOMIE,A TERMIN OCZEKIWANAIA NA SPRZĘT NAWET PRZY BARDZO PROZAICZNYCH NAPRAWACH TO MISTRZOSTWO SWIATA...POTRAFIĄ MIESIĄCAMI GRZEBAĆ SIĘ Z PIERDOŁĄ
    Nie krzycz. Napisz coś więcej, nie same ogólniki, może twój rzeczowy post uchroni kogoś od podobnych problemów.

Domyślnie Odp: Foto-Tronik - opinie

Pragnę poinformować, że warto nie odpuszczać.
    Wygrałem sprawę w sądzie z firmą FOTO-Tronik Andrzej Zawadzki. Wyrok się uprawomocni.
    Po drodze dowiedziałem się, ze dokonałem rozboju, później, że chciałem firmę oszukać i podrzuciłem sprzęt uszkodzony inaczej niż im się wydawało..
    Później, że aparat się nie włączał w serwisie o czym miało świadczyć enigmatyczne stwierdzenie, nic nie mówiące, ale skwapliwie dopisywane do zleceń. : / w FT nie włącza się.

To jest największa nieuczciwość, która bez wątpienia nie raz skutkowała odstąpieniem niezadowolonych od roszczeń.

Przestrzegam więc ( choć sąd nie dał wiary serwisowi, że taki wpis był świadomie podpisany prze klienta) Nie dajcie sobie wpisać żadne go :

w FT nie włącza się.
    !!!!

A tak poza tym to wszystko ok....pamiętajcie grunt to dochodzić swoich racji!

Tak naprawdę, to serwis lepiej omijać dalekim łukiem...

To nie koniec moich działań.... ale te odpisze, jak przyniosą skutek......
    Pkt 8 regulaminu forum
    www.staszewskiphotography.pl

Domyślnie Odp: Foto-Tronik - opinie

Ja również przestrzegam przed serwisem pomijam bardzo niemiłą obsługę chyba za mało im płacą, oddałem obiektyw canona czas naprawy miał wynosić ok 2 tygodni a oni łaskawie po 4 tygodniach stwierdzili że wydłużająca się naprawa to nie ich wina i nie łaskawi byli poinformować o wydłużeniu naprawy. Po odbiorze wszystko było ok (pomijam bardzo drogie koszty naprawy) ale po zgraniu zdjęć na laptopa okazało się że na obiektywie od wewnętrznej strony!!!!( miesiąc po naprawie) jest odbity kciuk i mimo że udzielili gwarancji na naprawie stwierdzili że ja musiałem grzebać w środku i że czyszczenie będzie płatne oddałem do innego serwisu i załatwili sprawę w ciągu 2 dni. Także jeśli chcecie dużo zapłacić i chodzić wkurzonym i czuć się oszukanym to śmiało walcie do fototronik dziwię się że mają autoryzację canona chyba pokusze się i napisze i do nich bo to kpina ze niszczą reputację firmy CANON.

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów