Dziś jestem na usługach zespołu CETI (koncert w Gdyni, w Uchu) - będzie więc okazja, aby przetestować szkiełko na zdecydowanie bardziej ruchliwych obiektachOczywiście podzielę się z Wami rezultatami
![]()
Dziś jestem na usługach zespołu CETI (koncert w Gdyni, w Uchu) - będzie więc okazja, aby przetestować szkiełko na zdecydowanie bardziej ruchliwych obiektachOczywiście podzielę się z Wami rezultatami
![]()
a moze by sie do UCHA przejsc![]()
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
Wracam po dłuższej przerwie:-D Koncert w Uchu może na razie przemilczmy (beznadziejne warunki oświetleniowe), a tymczasem porcja fotek z... operetki
http://www.portalpomorza.pl/aktualnosci/2/2077
Przede wszystkim skoryguj balans bieli - na twarzach masz pomarańczową warstwę ...
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Również witam Tczewianina. Na f4 da się przy wysokich ISO zdjęcia sceny spokojnie robić, byle nie była zbyt wartka akcja. Jeśli jeszcze doda się IS to i poruszeń fotografa się uniknie (praktykowałem na 24-105f4is). Ja czekam teraz na 70-200 f4is i myślę, że do takich zadać się spokojnie nadaje. Bez is jest troszkę trudniej utrzymać, ale jak widać po Beerku to na potrzeby miniatur jest ok.