Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Fotki z koncertów z 70-200 f/4 L

Beerek
    Guest

Domyślnie

Dziś jestem na usługach zespołu CETI (koncert w Gdyni, w Uchu) - będzie więc okazja, aby przetestować szkiełko na zdecydowanie bardziej ruchliwych obiektach Oczywiście podzielę się z Wami rezultatami

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

a moze by sie do UCHA przejsc
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Beerek
    Guest

Domyślnie

Wracam po dłuższej przerwie:-D Koncert w Uchu może na razie przemilczmy (beznadziejne warunki oświetleniowe ), a tymczasem porcja fotek z... operetki
    http://www.portalpomorza.pl/aktualnosci/2/2077

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Beerek Zobacz posta
    Wracam po dłuższej przerwie:-D Koncert w Uchu może na razie przemilczmy (beznadziejne warunki oświetleniowe ), a tymczasem porcja fotek z... operetki
    http://www.portalpomorza.pl/aktualnosci/2/2077
    jakies takie nieostre

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Przede wszystkim skoryguj balans bieli - na twarzach masz pomarańczową warstwę ...
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Domyślnie

Również witam Tczewianina. Na f4 da się przy wysokich ISO zdjęcia sceny spokojnie robić, byle nie była zbyt wartka akcja. Jeśli jeszcze doda się IS to i poruszeń fotografa się uniknie (praktykowałem na 24-105f4is). Ja czekam teraz na 70-200 f4is i myślę, że do takich zadać się spokojnie nadaje. Bez is jest troszkę trudniej utrzymać, ale jak widać po Beerku to na potrzeby miniatur jest ok.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów