Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Warszawa opuszczone (?)

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arjast Zobacz posta
    Kolego trochę więcej wiary. Z ludźmi naprawdę można się dogadać. 8) Trzeba mieć tylko odrobinę talentu do negocjacji – tu ukłony dla izewy .
    Zawsze lepiej najpierw spróbować „po dobroci” niż oglądać się za siebie przy foceniu żeby nie zaliczyć czymś po głowie. Jak się nie zgodzi to dopiero wtedy zacząć zabawę w podchody. :wink:
    (Łatwo mi się to pisało bo Iza „brudną robotę” załatwiła sama. Osobiście już po drugim „nie” miałem ochotę ... )

Ej noooooooooooo i się zawstydziłam
    Dzięki za pochwałę, ale było mi łatwiej w Twoim towarzystwie, miałeś jednak spory, choć cichy, udział w tych pertraktacjach ;-)

A poważnie to myslę, że zawsze warto spróbować najpierw negocjacji;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez canli Zobacz posta
    Ostatnio na jakiejsc wiosce zauwazylem stary niszczejacy mlyn na terenie jakiegos bylego pegeeru. Ciec z psem oczywiscie wszystkiego pilnowal....

moglem oczywiscie wlazic tylem przez plot i udawac nie wiadomo kogo ale po prostu podszedlem do ciecia powiedzialem o co chodzi... obszedl ze mna caly teren opowiedzial co w ktorym budynku bylo... zaprosil na powtorke.... i co najwaznejsze dal kontakt do jakiegos miejscowego pasjonata ktory zna wszelkie okoliczne mniej lub badziej zabytkowe miejsca.... powiedzial tez ze teraz obiekt jest zamkniety na cztery spusty ale moge wpasc w istopadzie bo wtedy bedzie kierownik i moze da sie zalatwic wejscie do srodka zeby maszyny pofocic....

czasami sie oplaca po ludzku.... a jak sie nie uda to wtedy zawsze mozna nielegalnie
    Potwierdzam całą moja wiarą w moc negocjacji i w konieczność traktowania innych ludzi tak jakbyśmy chcieli żeby nas traktowano...

I chciałabym zauważyć, że już listopad - to kiedy jedziemy do młynu? ;-)
    Ostatnio edytowane przez izewa ; 03-11-2007 o 17:36 Powód: Automerged Doublepost
    7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)

Uprawnienia umieszczania postów